Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουν 2011, 14:57
από Star_Light
maenolis έγραψε:
Νομίζω ότι γίνεσαι λίγο ισοπεδοτικός. Όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε ότι ξέρει αλλά αν σου είχε αδειάσει κάποιος κάποτε τις κάρτες θα τον καταδίκαζες κι εσύ χωρίς δεύτερη σκέψη...Επίσης σκέψου ότι όσοι δεν ξέρουν όσα ξέρεις εσύ νιώθουν ακόμα πιο απροστάτευτοι απένταντι σε τέτοια άτομα και η προπαγάνδα λειτουργεί περισσότερο σε αυτούς.

Δεν ηθελα να φανω ισοπεδωτικος ειπα εξαρχης πως καταδικαζω αυτα που εκανε. Απλα το ειδα απο 2 διαφορετικες οπτικες. Εχεις δικιο . ΑΝ μου αδειαζε τις καρτες θα παθαινα πανικο. Καποιοι εχουν κα εννοια πως θα τα βγαλουν βολτα δεν κανουν ουτε χακιν ουτε χομπυ ουτε παιχνιδι που λεμε ουτε τιποτα.

Σε καποιους χρηστες ομως τα θελει ο οργανισμος τους. Γιατι οταν τους λες κατι δεν ακουνε. ΣΤο Φεημπουκ κατω απο ενα ποσταρισμα δηθεν εξυπνου τζαμπατζη "κλεβω ιντερνετ απο το γειτονα" θα δεις 100 likes. ΑΠο τα hot spots τα ιδια. Λογικο εφοσον ο απλος χρηστης δεν προσεχει ο συγκεκριμενος χρηστης να τον κανει spoofing σχετικα ευκολα και να καλυψει τα ιχνη του γιατι για αυτους το χακιν - κρακιν αποτελειται απο 2 συνιστωσες. ΤΗν αποκρυψη και την επιθεση ειναι εξισου σημαντικα για αυτο δεν του αρεσε του τυπου και αναρωτηθηκε πως τον βρηκαν. Δεν πιστευω πως θα χαλουσε σημαντικο χρονο να σπασει καποιον χρηστη ωστε να επιτεθει μεσω αυτου θα διαλεγε εναν πιο βολικο. Για να κερδισει χρονο. Σε αυτη τη περιπτωση και ενω ο χρηστης δεν προφυλασσετε ειναι καθαρα δικη του ευθυνη .. ξερεις πριν 1 βδομαδα γυρισε και μου ειπε καποια "εγω θα κλεβω ιντερνετ " μιας και την ενημερωσα να μπει και εδω και να διαβασει τον οδηγο που εχω και της εχω μιλησει και για το λινουξ κτλπ . Της εχω πει οτι μπορει ο αλλος να βαλει σνιφφερ και να της μαζεψει κωδικους στο αψε σβησε και μου ελεγε δεν με νοιαζει κτλπ . Ε αμα δεν τους νοιαζει ο καθε κρακερ θα νοιαστει? Καλα θα τους κανει. Μιας και σου απαντανε και τοσο υποτιμητικα "χεστηκα για αυτα που λες περι ασφαλειας".

Κατα τα αλλα αν σου εκλεβε τους λογαριασμους επειδη τα on board και οι κωδικες της eurobank εχουν θεματα ασφαλειας.... τι να πω.