Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουν 2011, 17:09
maenolis έγραψε:Κάτσε γιατί πάλι ισοπεδοτικός έγινες νομίζω. Εάν εγώ δεν θέλω να μάθω λογιστική πρέπει να με κατακλέψει ο λογιστής μου;(η κοπέλα μου λογίστρια είναι και μου έχει πει ότι υπάρχουν αμέτρητοι τέτοιοι).Απλά άλλοι αδιαφορούν και άλλοι αντιδρούν. Αν η κοπέλα που λες τα βρει όλα μπάχαλο στο fb θα δούμε αν θα της αρέσει!Απλά δεν την έκανες να σκεφτεί καλά το θέμα.Εγώ δουλεύω στον τομέα της ασφάλειας αλλά συναγερμό στο σπίτι μου δεν έχω...Είναι γιατί δεν έχω ασχοληθεί.Δεν σημαίνει όμως ότι τα θέλει ο κ***ς μου!Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται όλοι να τα κάνουμε και να τα ξέρουμε όλα,δεν υπάρχει χρόνος.Απλά κάποιοι δεν κάθονται να ακούσουν από αφέλεια και μόνο!Είναι στο χέρι σου να τους κάνεις να σε ακούσουν πιστεύω.
Kαποιες φορες ειναι. Καποιες δεν ειναι. Οταν εγω καθομαι και μιλαω και με αντιμετωπιζει ο αλλος σε στυλ "ελα τι μ***κιες ειναι αυτες που μας λες και εσυ τωρα και τι θες να μας παραστησεις οτι ξερεις?" οχι φιλε μου οταν με αντιμετωπιζει ο αλλος ετσι δεν προκειται να κατσω να του εξηγησω και να τον κανω να πειστει για τιποτα. ΟΠως πολυ σωστα μου ειχε πει ενα μελος στο τσατ στο καναλι μας στο IRC οποιος θελει ψαχνει... δεν ειναι θεμα αφελειας απλα ο αλλος λογω κομπλεξ θα σε γραψει στα παλια του τα παπουτσια. Σκεψου λιγο αυτο που σου λεω ρε φιλε? Καθεσαι εσυ δηλαδη λιωνεις ψαχνεις ενημερωνεσαι κτλπ οχι μονο στην πληροφορικη αλλα οπουδηποτε και θα σε αντιμετωπισει ο αλλος στο ετσι ? Σ αρεσει αυτο? ΠΟυ πας να του δωσεις τις συμβουλες σου ? Για μενα θα εισαι κοροιδο.
Σε αυτο ειμαι απολυτος και δεν ντρεπομαι να το πω.... ναι τον/την τρωει ο κ***ος τους. Φυσικα... και ξες ποτε θα βαλει μυαλο? Οταν την παθει. Γιατι οπως ειχε πει και ο Μακιαβελλι η αναγκαιοτητα ειναι εκεινη που ωθει τον ανθρωπο ειδαλλως αστο. Πολυ λιγοι ησαν φιλοτιμοι αγαπητε φιλε.
Και εσυ ισοπεδωτικος γινεσαι οταν δεν σεβεσαι αυτον που παει να σε ξεστραβωσει. Οποτε καλα θα κανει να γινει και ο αλλος ισοπεδωτικος για να καταλαβεις ποσο ασχημη ειναι η συμπεριφορα σου απεναντι σου απλα σου δινει μια γευση απο το δικο σου φαρμακο. Δεν καταλαβα εγω πως σεβομαι και ακουω προσεκτικα τους αλλους. Ειναι μερος της επικοινωνιας ο σεβασμος.
Π.Σ Για μενα μακαρι σε αυτον που κλεβουν ιντερνετ να ξερει και να τους μαζεψει κωδικους απο τα παντα.... και μετα να παει να τους χτυπησει το κουδουνακι και να τους πει αυτος ειναι ο κωδικος σου εδω εδω στο εμαιλ και εδω.... Λοιπον αλλαξε τους σε παρακαλω εγω δεν θα τους χρησιμοποιησω απλα μην διανοηθεις να με ξανακλεψεις. Μονο ετσι καταλαβαινουν φιλε. Ορισμενοι και ορισμενες.