Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουν 2011, 20:51
Star_Light έγραψε:Π.Σ Για μενα μακαρι σε αυτον που κλεβουν ιντερνετ να ξερει και να τους μαζεψει κωδικους απο τα παντα.... και μετα να παει να τους χτυπησει το κουδουνακι και να τους πει αυτος ειναι ο κωδικος σου εδω εδω στο εμαιλ και εδω.... Λοιπον αλλαξε τους σε παρακαλω εγω δεν θα τους χρησιμοποιησω απλα μην διανοηθεις να με ξανακλεψεις. Μονο ετσι καταλαβαινουν φιλε. Ορισμενοι και ορισμενες.
σε αυτό που αναφέρεσαι είχα βρει ένα κολπάκι που όταν ο άλλος σου έκλεβε νετ του έδειχνε τις ιστοσελίδες ανάποδα.
Όσο για τον πιτσιρικά θα τον χρησιμοποιήσουν τα Αμερικανάκια προς όφελος τους, για να μην σου πω ότι εξασφάλισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Μου έλεγε ένας φίλος, στην Αγγλία τέλος πάντων είχαν πιάσει κάποιον για κράκινγκ και τον βάλανε να φτιάξει ένα πρόγραμμα να εντοπίζει στο νετ εργασίες που είναι ακριβώς ίδιες με τις εργασίες που παραδίδουν όλοι οι φοιτητές στα
Αγγλικά και αμερικάνικα κολέγια. Αυτό υπόψιν το έχουν στη διάθεση τους όλα τα ξένα κολέγια, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα Ελληνικά πανεπιστήμια.