Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2011, 17:07
από Star_Light
vasster έγραψε:
έγραψε:Ναι, έβλεπα όνειρα και μάλιστα σε συχνότητα 3 φορές τη βδομάδα τον πρώτο καιρό και πιο αραιά μετά για κανα δίμηνο. Μιλάμε για εντελώς άκυρα και σουρεαλιστικά όνειρα! Και πάντοτε κάπνιζα στο όνειρο και θυμάμαι ότι όταν ξυπνούσα, για μερικά δευτερόλεπτα βίωνα την απογοήτευση ότι τελικά υπέκυψα και ξανάρχισα το τσιγάρο μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν απλά ένα όνειρο!

Τώρα, μετά από 7-8 χρόνια που έκοψα σε μια στιγμή το τσιγάρο που κάπνιζα 25 χρόνια, θυμάμαι ακόμα τον τρόμο και την απογοήτευση όταν είχα και γω τέτοιους εφιάλτες. Εβλεπα δηλαδή στον ύπνο μου ότι κάπνιζα γιατί είχα ξεχάσει ότι το έκοψα και όταν αντιλαμβανόμουν το λάθος (στον ύπνο μου) με έπιανε μια τρομερή απογοήτευση γιατί πήγαν στράφι οι μήνες που το είχα κόψει. Από το εξάμηνο μέχρι το έτος ήταν αυτοί οι εφιάλτες. Από τότε σταμάτησαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ.

Πάντως κι εγώ, παρότι δοκίμασα τσίχλες νικοτίνης (μάλιστα ξέρω κάποιον που είναι εθισμένος πλέον στις τσίχλες νικοτίνης - αηδία), τελικά ο δύσκολος καιρός ήταν οι πρώτες μέρες, μέχρι ίσως τις πρώτες 2 βδομάδες. Μετά ήταν ολοένα και πιο εύκολο να ξεπερνώ τα διαστήματα των 2-3 λεπτών που μου έλειπε φριχτά το τσιγάρο. Η πιο καλή μου βοήθεια τότε ήταν να παίρνω ένα σταχτοδοχείο με αποτσίγαρα, να το μυρίζω και στη συνέχεια να αναρωτιέμαι γιατί μου έλειπε εκείνη η βρωμιά.

Απο ποσο χρονων καπνιζες vasster ???