Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2011, 17:49
από Star_Light
simosx έγραψε:
Star_Light έγραψε:
ΕΝταξει... ψυχραιμια... ζητησα συγγνωμη :/

Exhibit A.

Star_Light έγραψε:
Kαι αμα σου ειναι αγγαρεια το να βοηθας ωστε να χρειαζεται να το χτυπας
στην πρωτη παρεξηγηση που γινεται καλυτερα να μην ξαναβοηθησεις.

Exhibit B.

Μήπως θα ήθελες να ξανασκεφτείς το δεύτερο μέρος της απάντησής σου;

φιλε μαλλον δεν καταλαβαινεις καθολου τι σου λεει ο αλλος. Πραγμα που εχει επισημανθει
και αλλες φορες . Οσο για το Β τι ειναι απειλη? Θα με απομονωσετε δηλαδη αμα δεν ξανασκεφτω
που τολμησα να σου αυθαδιασω? Ή θα φαω κανα μπαν? καντε οτι γουσταρετε... ο τροπος σου
με εχει εκνευρισει γιατι δεν με ξερεις για να μου μιλας ετσι... ειπα απλα μια κουβεντα και βγηκες
και ειπες 10 και με προσβαλες προσωπικα με χαρακτηρισμους... το γκομενες δηλαδη ποιο μελος προσβαλει? θα τρελαθουμε τελειως?
Ουτε καν ξερεις ποιος ειμαι... τι κανω και τι ειμαι και πετας χαρακτηρισμους.... εχω βοηθησει και εγω εδω και εχει πει και σε αρκετους γνωστους μου να γινουν μελη στο φορουμ... και δεν δικαιουμαι να πω μια κουβεντα? οχι δεν ξανασκεφτομαι κατι γιατι δεν μ αρεσει η χουντα

και κανω επικληση στους διαχειριστες και στους συντονιστες να μπουν εδω μεσα και να δουν ολα αυτα που μου ειπες
αν συμφωνουν με τον τροπο σου εγω θα απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου. Η χουντα δεν περναει ειτε εισαι επιτιμος
ειτε οτιδηποτε αλλο.

Π.Σ per δεν βοηθαει μονο ο κυριος σιμος εδω μεσα. Ψαξε καλυτερα το φορουμ σε παρακαλω.