Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2011, 18:25
από Star_Light
per έγραψε:
Star_Light έγραψε:Π.Σ per δεν βοηθαει μονο ο κυριος σιμος εδω μεσα. Ψαξε καλυτερα το φορουμ σε παρακαλω.

Σίγουρα είναι πάρα πολλοί αυτοί που βοηθούν και το έγραψα. Δεν είναι της στιγμής να τους απαριθμήσουμε βέβαια. Το επίπεδο του forum είναι εντυπωσιακό και γι' αυτό όλοι μας πρέπει να το προσέχουμε. Το θέμα είναι πως όποιος γνωρίσει το ubuntu δεν κάνει πίσω μετά γι'αυτό πολύ καλά κάνεις και βοηθάς. Αφού οι διενέξεις έτσι κι' αλλιώς μας στενοχωρούν όλους, με λίγη προσοχή δεν θα δημιουργείται κανένα πρόβλημα..

Φυσικα και στεναχωρηθηκα ρε φιλε... γιατι ο φιλος σιμος με εχει βοηθησει και στο παρελθον και μετα
βοηθησα και εγω επειδη αναγνωριζω παντα αυτο που μου δινουν και επειδη ειπα μια κουβεντα μπηκε και με προσεβαλλε
με τον χειροτερο τροπο και απο τα συμφραζομενα αλλα και απο τα μη. Με αυτα που ειπε... και τον ρωτησα ξεκαθαρα μερικα πραγματα
επειδη δεν βαζω την ουρα στα σκελια οταν θα γινει μια παρεξηγηση και αμα εχω λαθος θα το παραδεχθω αμεσως και αρχισε να μου λεει
"Μηπως θα ηθελες να τα ξανασκεφτεις??" ή "ΑΞιζει να το αναλυσουμε και αλλο?" ΔΗλαδη μπαινεις μου την λες χοντρα (οκ ας υποθεσουμε οτι ειχα αδικο) αν και 1 στις 100 να πεις κατι τετοιο νταξει ας μην ειμαστε και καργα τυπικοι αλλα αν χρειαζεται συμφωνα με τους κανονισμους εγω θα το δεχθω.
Και τι περιμενεις να κανω δηλαδη μετα να μην μιλησω καθολου? χαχαχα ενταξει δεν μπορω να το εξηγησω.

Δεν εχω προβλημα να μου πει καποιος κατι.... αλλα δεν δεχομαι να χρησιμοποιει τοσο απαξιωτικο και προσβλητικο τροπο για να το κανει εκει θα αρπαχθω δεν υπαρχει περιπτωση και ας με διωξουνε. ΝΤαξει εχουμε και μια αξιοπρεπεια.

Π.Σ Και επειδη δεν ηθελα να βαρυνω το φορουμ με αυτο μπηκα και στο τσατ να τον βρω μηπως ηταν να λυσουμε την παρεξηγηση αλλα δεν ηταν.