Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2011, 18:57
fkol k4 έγραψε:- Ωπα παίδες ψυχραιμία !!
Φίλε Star_Light αντιδράς μάλλον υπερβολικά . Ο simosx καυτηρίασε 1.( έντονα ) την συγκεκριμένη φράση σου και όχι την εν γένει προσωπικότητά σου . και σε αυτό είχε απόλυτο δίκιο .
Μπορεί όπως λες να μην είσαι παιδάκι ,2. αλλά σίγουρα είσαι αρκετά άπειρος ώστε να καταλάβεις ότι στον γραπτό λόγο δεν γίνεται να εκφραζόμαστε όπως όταν βρισκόμαστε με τους κολλητούς στην καφετέρια .
Όλοι κάποτε έχουμε πει και μια μ@λ@κί@ παραπάνω στην ζωή μας , αλλά καλό είναι όταν το κάνουμε να το αναγνωρίζουμε . Αν είχες απαντήσει με κάτι σαν " σόρρυ ρε παιδιά , παραφέρθηκα " το θέμα θα είχε τελειώσει εκεί .
3.Όσο για την απορία σου , το "γκόμενες " μπορεί να μην είναι προσβλητικό , είναι όμως υποτιμητικό. Οι γυναίκες δεν είναι μόνο γκόμενες . Είναι και μανάδες , αδερφές , κοπέλες , γυναίκες και κόρες μας .
4.Ακρως προσβλητικό όμως είναι το " θα περάσουμε καλά " το οποίο τι σημαίνει ; Ότι θα τις πη...........ξουμε ; Όλες ;
Τέλος πάντων , εγώ τουλάχιστον σου αναγνωρίζω το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας για κάτι τέτοια , αλλά μην παίρνεις αμέσως φωτιά με τον τρόπο που κάποιος σε παρατηρεί . Κοίτα πρώτα αν έχει και κάποιο δίκιο .
Και το πόσο βοηθά κάποιος σε ένα φόρουμ δεν είναι κριτίριο . Είτε βοηθάς είτε όχι , οφείλεις να είσαι πρώτα κύριος και μετά γνώστης του οτιδήποτε .
@ simosx
- Απο τα μούτρα το πήρες το παιδί βρε !!!
1. Εφοσον μου το εξηγεις ετσι το καταλαβαινω. Απλα εγω ρωτησα στην αρχη
2. Το δεχομαι... καταλαβαινω οτι κανω αυτο το λαθος.
3. Με συγχωρεις εχεις δικιο σε αυτο , και ζητησα συγγνωμη και εξαρχης
4. Εδω ομως δεν σημαινει απαραιτητα... οτι θα τις.... ολες.... δεν εννοουσα αυτο απαραιτητα... εννοουσα και τον χαβαλε κτλπ κτλπ αν και πιο πολυ πλακα εκανα σιγα μην μπω στο φεισμπουκ να γκομενισω. Επειδη δεν γουσταρω η καθεμια να με αντιμετωπισει σαν λιγουρι αμα δεν με κανει αντ η αλλη δεν την κανω εγω. Νταξει δεν γουσταρω τωρα να θελω να μπω να κανω λιγη πλακα και αμα στειλω κανα φριεντ ρικουεστ να σκεφτει η αλλη "ωχ ο βλακας τι θελει τωρα" λοιπον επειδη ζουμε στην ελλαδα και καποια πραγματα ακομη δεν..... αν ζουσα εξω θα το εκανα.