Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2011, 20:15
από filippos.xf
per έγραψε:Και τελικά, όλα αυτά έχουν σχέση με το Ubuntu;

Off topic:
Όχι δεν έχουν καμία σχέση, ούτε έχουν σχέση με την κοινότητα.
Έκανα το θέμα μεταφορά στο Περί ανέμων.

Star_Light έγραψε:Ειμαστε ενταξει
απλα εμενα δεν μου αρεσαν 2 πραγματα... το αποτομο της παρεμβασης

Off topic:
Ε, την στιγμή που είδε το post και είδε κάτι που δεν του φάνηκε οκ έκανε την παρέμβαση.
Αν έβλεπε το post άλλη στιγμή θα έκανε στην άλλη στιγμή την παρέμβαση.

Star_Light έγραψε:και ενα φαινομενο το οποιο τωρα τελευταια πραγματικα ανθει και δεν καταλαβαινω το γιατι
σας εκαναν ενα ματσο βρωμιαρηδες πολιτικοι να σιχαθειτε την πατριδα σας? Τι θα πει
"κλασσικος ελληνας?" το εχω πει και εγω αυτο και το εχω μετανιωσει . Ολοι ελληνες δεν ειμαστε?
Δεν καταλαβαινω παιδια τι σημαινει αυτο? Ενα ματσο πολιτικοι προδοτες που εχουν τα λεφτα τους αλλου και 2-3 γυαλακιδες
λογιστες που απλα υπερεχουν στην οργανωση δεν θα με κανουν να δυσπιστησω για την πατριδα μου ποτε και σε καμια περιπτωση
αυτο κανεις δεν το ελαβε υποψιν και περαστηκε στο ντουκου.... ισως ηταν το σημαντικοτερο απο ολα ;)

ενα ματσο λογιστακια δεν θα κανουν εμενα να μισησω την πατριδα μου και αμα ηταν στο χερι μερικων που εχουν τα κοτσια
θα βγαιναμε και απο το ευρω και θα τελειωνε το παραμυθι τους εχουμε και μας δουλευουνε αντε μπραβο.

Off topic:
Περιττό να πω ότι το 90% των post που έγιναν σε αυτό το θέμα είναι off topic.
Για άλλο λόγο ανοίχτηκε το θέμα και άλλα σχολιάζουμε.
Αν θέλεις Star_Light άνοιξε ένα νέο θέμα στο περί ανέμων με τις σκέψεις σου που ανέφερες παραπάνω.

max mortimer47 έγραψε:Πήρατε μια φράση που είπε επιπόλαια ο starlight και γράψατε νουβέλα

Off topic:
Θα δεις κι άλλες τέτοιες νουβέλες σε παρόμοιες περιπτώσεις, να είσαι σίγουρος.