Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2011, 23:12
fkol k4 έγραψε:max mortimer47 έγραψε:Να σας ρωτήσω κατι που θεωρω πιο ενδιαφέρον και πιο σημαντικο.Γιατί ξεκινήσατε το κάπνισμα???
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να το κάνεις .
Social smoking , μιμητισμός . Ένας άλλος λόγος που πολλοί ίσως δεν σκέφτονται , είναι ο εξής.
- Το κάπνισμα είναι ένας κοινωνικά αποδεκτός ( ως τώρα τουλάχιστον ) τρόπος να κάνεις ένα πεντάλεπτο διάλλειμμα από μια στρεσογόνα διαδικασία .
Στην δουλειά για παράδειγμα , αν πας να κάτσεις 5 λεπτά κάπου να χαλαρώσεις όλοι θα σε κοιτάνε σαν τρελό . Το '' κάτσε ρε φίλε να κάνουμε ένα τσιγάρο 5 λεπτά γιατί μπάφιασα " όμως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το καταλαβαίνει .
Έχω κόψει το τσιγάρο 4 χρόνια περίπου . Δεν μου λείπει καθόλου εδώ και πολύυυ καιρό .
Ακόμα όμως προσπαθώ να βρω μια αντίστοιχη φράση με την παραπάνω που να την καταλαβαίνουν όλοι χωρίς εξήγηση .
- Καμμία ιδέα κανείς ;
χαχαχα εχεις δικιο σε αυτο... εγω κοιταζα εναν καθηγητη μου στην σχολη παλια και μου εχει μεινει
που ειχε παει καπου να χαλαρωσει στο διαλλειμα και απλα καθοτανε και επαιζε νευρικα με το κινητο του
χωρις να χει ανοιξει το πορτακι κτλπ κλειστο κανονικα μαλλον δεν θα ηταν καπνιστης η θα το ειχε κοψει ;D