Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2011, 06:10
Off topic:
Ωραία, τώρα που συμφωνείτε ορισμένοι στο ότι ο ορισμός "γκόμενα" είναι πανέμορφος,
μπορείτε να σταματήσετε με τα off topic posts σας παρακαλώ πολύ;
Πως θα σας φαινόταν αν ανοίγατε ένα θέμα στο φόρουμ και βλέπατε ότι τα μέλη του φόρουν πήραν το θέμα που ανοίξατε
και του αλλάξαν... "τα φώτα" (να μιλήσω και εγώ εκσυγχρονισμένα ελληνικά και όχι "καθωσπρέπει"); Είναι ωραίο ως εικόνα;
Αυτό το θέμα πλέον εκτός του ότι κατάντησε παιδική χαρά, είναι και σκέτη αποτυχία.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο θέμα στο φόρουμ με περισσότερες off topic δημοσιεύσεις.
Ακόμα κι αν υπάρχει, τότε συγχωρέστε με, οκ είναι η 2η μεγαλύτερη αποτυχία.
Με αυτά και με αυτά, είτε συνεχίζετε να ποστάρετε είτε όχι,
θα υπάρξει επέμβαση-επεξεργασία στο θέμα από την ομάδα συντονισμού-διαχείρισης.
ΥΓ. Τουλάχιστον μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι του off topic.
Το παρόν post με το περιεχόμενο που έχει, δεν είναι από αυτά που μου αρέσει να κάνω...
Ωραία, τώρα που συμφωνείτε ορισμένοι στο ότι ο ορισμός "γκόμενα" είναι πανέμορφος,
μπορείτε να σταματήσετε με τα off topic posts σας παρακαλώ πολύ;
Πως θα σας φαινόταν αν ανοίγατε ένα θέμα στο φόρουμ και βλέπατε ότι τα μέλη του φόρουν πήραν το θέμα που ανοίξατε
και του αλλάξαν... "τα φώτα" (να μιλήσω και εγώ εκσυγχρονισμένα ελληνικά και όχι "καθωσπρέπει"); Είναι ωραίο ως εικόνα;
Αυτό το θέμα πλέον εκτός του ότι κατάντησε παιδική χαρά, είναι και σκέτη αποτυχία.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο θέμα στο φόρουμ με περισσότερες off topic δημοσιεύσεις.
Ακόμα κι αν υπάρχει, τότε συγχωρέστε με, οκ είναι η 2η μεγαλύτερη αποτυχία.
Με αυτά και με αυτά, είτε συνεχίζετε να ποστάρετε είτε όχι,
θα υπάρξει επέμβαση-επεξεργασία στο θέμα από την ομάδα συντονισμού-διαχείρισης.
ΥΓ. Τουλάχιστον μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι του off topic.
Το παρόν post με το περιεχόμενο που έχει, δεν είναι από αυτά που μου αρέσει να κάνω...