Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2011, 15:52
από Star_Light
geosanto έγραψε:Off topic:
Πράγματι συμφωνώ απόλυτα, είμαστε off topic αλλά όχι τόόόόόσο πολύ. Φίλε @ filippos.xf ο τίτλος του θέματος είναι:
Radwan Robert Axmet έγραψε:facebook και γενικά

Εμείς απλά κάάάτσαμε πιο(;) πολύ στα γενικά !!! Μη σου πω ότι μπορεί από κάποια σκοπιά, να είμαστε και εντός θέματος! (Το λέει "και γενικά !!!")

Υ.Γ 1 Όσο για τις εκφράσεις; Πολύ απλά. Ζήτησα από την σύντροφο μου (ubuntίστρια και υπέρμαχο του ΕΛ/ΛΑΚ) να διαβάσει το θέμα και ανεπηρέαστα να μου πει τη γνώμη της.
Η απάντηση της; Όπως καταλαβαίνεται, καλύτερα να μην την γράψω!

Υ.Γ 2 Της έχω ζητήσει να κάνει μετάφραση-υποτιτλισμό σε όσες περισσότερες ομιλίες του Richard M. Stallman μπορεί. Οπότε βλέποντας κάτι τέτοια με ρωτάει με το δίκιο της.
-Είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο; Εγώ να... και ο άλλος να... κάνει(;) πλάκα! Απάντηση εγώ δεν έχω.

Off topic:
Θα πω κατι που ειχε πει και ο medigreek παλαιοτερα και θα κλεισω το θεμα μιας και οι συντονιστες δεν πολυσυμφωνουν να συνεχιζεται... υπαρχουν και αλλα πραγματα περα απο το λινουξ , τον ριτσαρτν στολμαν και τον προγραμματισμο. Ο ανθρωπος πρεπει να γνωριζει απο ολα και να μπορει να συνενοειται με οποιονδηποτε τυπο ανθρωπου ολοι ειναι ανθρωποι ειτε εχουν σπουδασει ειτε οχι αλλα φυσικα δεν μπορεις στον καθε ανθρωπο να επιβαλλεις τα δικα σου κολληματα αυτο ακριβως ειναι δειγμα πολιτισμου -η πραξη- γιατι στα λογια ειμαστε ολοι καλοι... αμα δεν θελει η κοπελα σου να πεσει στο επιπεδο μας και να μας απαντησει επειδη μας θεωρει κατωτερους επειδη λεμε μερικα πραγματα με το ονομα τους ας μην το κανει ρε φιλε μου δεν πιεσαμε κανεναν. Απλα αν θες μια φιλικη συμβουλη επειδη δεν μ αρεσει η υπεροψια και το στυλακι "πφφφφ εγω μεταφραζω ριτσαρντ στολμαν και ο αλλος μιλαει για γκομενες" οπως δεν θα αρεσει και στους περισσοτερους καλυτερα να μην ειμαστε τοσο απολυτοι με τους ανθρωπους που δεν μοιραζονται τα ιδια "κολληματα" με εμας ... ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται ειτε ασχολουνται με λινουξ ειτε μεταφραζουν ριτσαρντ στολμαν ειτε οτιδηποτε... ελεος πια ρε παιδια τι ειναι αυτα που διαβαζω. Υποτιθεται πως το ανοικτο λογισμικο σε κανει ακομη πιο ανοιχτομυαλο. ΤΙ πραγματα ειναι αυτα.. Τελοςπαντων την καλησπερα μου.