Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2011, 21:38
από Star_Light
Ειμαι ο παλιος λαικος τυπος εγω φιλε για αυτο :D Η αργκο αναφερεται σε ολους σπουδαγμενους ή μη εγω δεν κανω διακρισεις ολοι ειναι ανθρωποι και ολοι ειναι εξυπνοι απλα καποιοι ασχολουνται ενω καποιοι αλλοι οχι ειναι επιλογη τους εχω τσακωθει με ατομο επειδη το εβλεπα να κανει επιδειξη γνωσεων σε ενα ατομο που δεν ασχολιοταν καθολου χαχα τι ειναι αυτα ρε... . Καλο και το εκλεπτυσμενο λεξιλογιο δεν λεω αλλα ενταξει κατανταει κουραστικο να μιλας συνεχεια ετσι. Στις παρεες μου υπηρχαν και ατομα που δεν ειχαν βγαλει ουτε γυμνασιο και απο μικροι ηταν στο μεροκαματο ας πουμε.... αλλη κουλτουρα... αλλος χαβαλες εκει... δεν μπορουσες να τους μιλας πχ εκλεπτυσμενα θα σε επαιρναν στο δουλεμα σε εισαγωγικα παντα. Αναλογα μπορω να χρησιμοποιησω επομενως και τις 2 γλωσσες δεν εχω κανενα προβλημα. Και δεν εχω κανενα προβλημα να κανω παρεα με οποιονδηποτε τυπο ή τυπισσα.

Η συζητηση συνεχιζεται δεν εχει να κανει απλα συνεχιζεται με αλλα ατομα... οποιος θελει αναλωνεται οποιος δεν θελει οχι!!!

Τον Μενιο δεν τον εχω δει αλλα πρεπει να ειναι μορφη !!!!!

Π.Σ Τις χειροτερες καφριλες τις εχεις ακουσει απο τους εκλεπτυσμενους... τι να το κανω εγω να χει 500 πτυχια ο αλλος και μεσα στο αμφιθεατρο επειδη 2 παιδια αργησαν να τα διωχνει απο την εξεταση λες και μιλαει σε σκυλια "ΕΞΩ" ... ειτε εχει πτυχια αυτος ο ανθρωπος ειτε δεν εχει ειναι δυστυχως για εκεινη παντα την στιγμη που φερθηκε ετσι ενα και το αυτο (γιατι δεν μπορεις να τον κρινεις γενικοτερα για μια κακια στιγμη)