Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2011, 02:51
από Star_Light
malos έγραψε:Εγώ παιδιά να πω τη θέση μου για να μη παρεξηγούμαι καθώς και γω πόσταρα στο θέμα και είπα τη γνώμη μου.

Γενικά μου αρέσουν οι χυδαίες εκφράσεις και είναι κατ εμέ θαυμάσιο να μιλάς αβίαστα.
Σαν να τα λεγες στον εαυτό σου.
Δεν θεωρώ ασέβεια προς τον άλλον να κάνεις ότι θα έκανες στον εαυτό σου.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει το .... να σέβεσαι κάτι ή καάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Είναι φενάκη να πορεύεσαι έτσι. Ίσως για αυτούς που θρησκεύουν .... να το χωράει ο νους τους. Του τύπου ας πούμε " Σέβομαι τον Θεό πολύ περισσότερο από μένα " . Λογικό δείχνει.
Όμως για μένα είναι πλάνη, λάθος, ψέμα.
Θέλουμε όλη η χυδιότητα του κόσμου ... να μην είναι περισσότερη σε σύνολο από ...τη δική μας. Να μην είναι περισσότερη από όση εμείς μπορούμε να αντέξουμε.
Καμωνόμαστε τους ηθικούς επειδή βαθύτερα θέλουμε να πολεμήσουμε την πραγματικότητα (γι αυτό βγάζουμε και Θεούς).
Και η πραγματικότητα ότι κι αν κάνεις , θα είναι πάντα χυδαιότερη από σένα. Αυτό μας χαλάει !
Αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί της ! Με τον StαrLight όμως !!!!!!!!

Αυτά.

Ναι αλλα ο εαυτος σου μπορει να τα αποζητα φιλε μου ενω ο αλλος οχι!!! Ο καθενας ομως μπορει να σου πει πως οριζει μια δικη του πραγματικοτητα αλλα αργα η γρηγορα η πραγματικοτητα ειναι μια οποτε δεν εχει νοημα. Σε αυτο που λες με τους ηθκους εχεις δικιο παντως. ΚΟιταξε γενικα οι υπερβολες δεν ειναι καλο πραγμα. Ουτε ειναι καλος ο υπερβολικος σεξισμος και κυνισμος αλλα ουτε και η υπερβολικη σεμνοτυφια... αυτο το βλεπουμε καποιες φορες και στις παρεες... αν καποιος ειναι υπερβολικος εγκυμονει κινδυνους ... μπορει να στην σπασει... μπορει να σε στησει... μπορει να ξεκανονισει... μπορει να παρεξηγηθει ευκολα κτλπ. εχω πολλες τετοιες ιστοριες ρε φιλε οπως ολοι μας φανταζομαι.

Το να εισαι υπερβολικος δεν ειναι καλο πουθενα... ουτε στις φιλιες ουτε στις κοπελες... ουτε στις συνεργασιες κτλπ. Θα χαλιεσαι εσυ δηλαδη οχι κανεις αλλος. Γιατι οσο σε βλεπουν παρεξηγιαρη απλα θα σε "τσακιζουν".