Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2011, 17:45
από Star_Light
headless έγραψε:Νομίζω οτι ήδη έχει παρατραβήξει η παρούσα συζήτηση.Μάλλον μερικοί έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο.
Από το 2008 που φτιάχτηκε αυτό εδώ το forum προσπαθήσαμε όλοι,και σε πολύ μεγάλο βαθμό το καταφέραμε,να κρατηθεί σε κάποιο επίπεδο.
Χωρίς greeklish,χωρίς (πολλά) offtopic,χωρίς flames και εκφράσεις πεζοδρομίου.
Τούτο σημαίνει οτι θέματα όπως «καμάκι» , «ποιό έιναι το αγαπημένο σας φαγητό»,«ποιά ομάδα υποστηρίζετε στο campionato» (την Inter btw)
δεν είχαν και δεν έχουν θέση εδώ.Δεν είμαστε το forum του cosmopolitan.
Επίσης σημαίνει οτι,όσο δεμένος κι αν νιώθει κάποιος με τα άτομα της κοινότητας,δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκφράζεται εδώ μέσα όπως εκφράζεται με την παρέα του στην καφετέρια.
Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε σεξιστικούς χαρακτηρισμούς ,αγοραίες εκφράσεις και πρόστυχα υπονοούμενα.

Όλα αυτά δεν είναι θέμα (ψευδο)πουριτανισμού,είναι απλά ο μηχανισμός επιβίωσης για να κρατηθεί αυτός ο διαδικτυακός τόπος στο ίδιο υψηλό επίπεδο και να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του.
Κάτι που το έχουμε εν πολλοίς καταφέρει τόσο στις λίστες όσο και στο irc.
Με όλα αυτά δεν προτρέπω κανέναν σε αυτολογοκρισία,ούτε υποννοώ οτι υπάρχει κάποιο είδος Ιεράς εξέτασης που θα σε καταδικάσει αν δεν εκφράζεσαι όπως πρέπει.
Λίγη προσοχή όμως δεν βλάπτει.Πρίν αναρτήσετε κάτι ξαναδιαβάστε το μύνημά σας και αναρωτηθείτε για 1 λεπτό.
Μήπως προσβάλλω κάποιον με αυτό που γράφω;Μήπως τα λεγόμενα μου μπορεί να παρεξηγηθούν;
Μήπως δεν ταιριάζει αυτό το θέμα με το περιεχόμενο και το κλίμα του forum;

Κλείνοντας σας προτρέπω να (ξανα)διαβάσετε τις οδηγίες πρός νεοεισερχόμενους,καθώς και το Code of Conduct

Εχεις δικιο. ΤΟ θεμα παρατραβηξε :) δεν ειναι καν θεμα της κοινοτητας και ενος φορουμ.
Και ξερεις γιατι? Γιατι στα λογια δεν μπορεις να καταλαβεις και αυτο ισχυει για ολα και παντου... μολις το παθεις... δηλαδη θα εισαι καπου εξω
ή και στο μσν... ή και σε καποιο αλλο φορουμ και πανω στο κεφι της στιγμης σου ξεφυγει μια πιο free εκφραση ενω δεν ειχες κακη διαθεση
και σε παρεξηγησουν τοτε θα καταλαβεις και εμενα και οσους σου λενε κατι διαφορετικο θα καταλαβεις γενικοτερα πως δεν πρεπει να εισαι αυστηρος ιεροκυρηκας γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι και καποια στιγμη η στραβη θα γινει ;) . Προς το παρον δεν τρεχει κατι και κακως που δοθηκε τοση εκταση

Radwan Robert Axmet έγραψε:@simosx
δεν είπα εσένα ξεφτίλα, ότι η κλασσική ελληνική συμπεριφορά είναι ξεφτίλα. δεν ήθελα να σε προσβάλλω, ήθελα απλός να σου δίξω την δυσαρεσκειά μου. πάνος αν νόμεζεις οτι σε πρόσβαλλα χίλια συγνώμη :)

ΕΝταξει καταλαβα την δυσαρεσκεια και εγω προσωπικα θα προσεχω εδω μεσα τους χαρακτηρισμους μου διοτι δεν θελω να προκαλω αλλα μελη και να τους προδιαθετω εχθρικα απεναντι μου. Απλα οταν καποιος αλλος γυρισει και σου πει "κλασσικη ελληνικη συμπεριφορα" σταματησε τον και πες του 2 λεπτα για ελα εδω φιλε μου... εσυ τι εισαι? ελληνας δεν εισαι? ευρωπαιος εισαι εσυ? τι εισαι? Λορδος? τι? ευγενης? κτλπ.... αν ειναι ξενος... αγγλος - γαλλος - πορτογαλος κτλπ... πες του αραξε γιατι οταν ερχεστε εδω διακοπες κανετε τα χειροτερα. Απλα επειδη την εχω ακουσει αρκετες φορες αυτη την εκφραση και η πλακα ειναι πως απο τα ατομα που την ακουσα εκτος φορουμ αυτο βεβαια η μια ηταν τσιγγουνα και τζαμπατζου.... ο αλλος ηταν γυφτος ... ο αλλος κολλημενος κτλπ... αλλα φυσικα μολις ηταν να κραξουν καποιον αλλον ξεχνουσανε ολo το παρελθον τους :lol: :lol: :lol: γινοντουσαν λορδοι και σου πετουσανε ενα "κλασσικος ελληνας" αφηστε μας ρε φιλαρακια... πες τους αντε καντε μας την χαρη...αν ειστε τελειως αλανθαστοι εσεις τοτε οκ διαφορετικα μην λετε πολλα