Δημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2011, 23:01
από dim459
Την αυταρέσκεια δεν της την τόνωσα εγώ, αλλά η σωστή ερμηνεία των σχολίων τρίτων.
Το μπραζίλ εννοείται ότι θα το φορέσει τώρα και για όσο χρονικό διάστημα την παίρνει, διότι αν εξακολουθήσει όταν φτάσει σε ηλικία που το θέαμα θα είναι απογοητευτικό, τότε θα είναι για γέλια.
Εξοπλίζω ; ....χμμ... σημασία έχει να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται πως ακριβώς έχουν τα πράγματα, τι συμβαίνει γύρω της και σε τι αποσκοπεί ο καθένας.
Τώρα το <<φυσάω και δεν κρυώνει>> εξαρτάται από πως το εννοείς και από την οπτική γωνία που έχει ο καθένας ως προς κάποιο θέμα.
Υπάρχει βεβαίως η άποψη πως τα αγόρια που αλλάζουν πολλές γκόμενες είναι μάγκες (άλλο θα έγραφα αλλά θα μου ξαναβάζατε κουκιδίτσες) και τα κορίτσια που αλλάζουν πολλούς γκόμενους π*******, αλλά προφανώς δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία που συμμερίζεται την εν λόγω άποψη.
Υπό αυτήν την έννοια μπορεί να είμαι, όπως λες, και <<μερακλής>>.
Εν πάσει περιπτώσει το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάει εκείνη καλά και να αντιμετωπίζει τα όποια σχόλια σύμφωνα με το δικό της σύστημα αξιών και όχι σύμφωνα με τις αντιλήψεις των άλλων.