Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούλ 2011, 20:15
Star_Light έγραψε:
Off topic:
Αυτοι δεν ειναι να τους λες τιποτα... εκει θα επρεπε να υπαρχει κρατος... να τον βουτηξει.. αρχικα διαθεσιμοτητα για κανα 6μηνο - 1 χρονο (αναλογα την σοβαροτητα) και αν το εκανε δευτερη φορα διαγραφη τελειως απο το δημοσιο... νταξει δεν φταινε αυτοι φιλε μου οσο βρισκουν τα κανουν αν δεν εβρισκαν δεν θα τα εκαναν... σορρυ που ειμαι απολυτος αλλα εχει καταντησει σαχλμαρα πλεον ... ελεος πια... ελεος.
Off topic:
Aκριβως όπως τα λες ειναι !! Αλλα ο καθε ενας φοβάται να μιλήσει .. καταλαβαινεις .. Οι παραταξεις πάλι μιλανε οπου θέλουνε και όπου τους συμφέρει !!! Αυτο με τα θέματα φιλε μου είναι το ελάχιστο στο ελλ. πανεπιστημιο . Στη σχολή μου έχω συναντησει τραγελάφικα πράγματα . Να δίνουν το μάθημα 240 φοιτητες και να περνάνε μόλις 40 , Σε άλλο μάθημα το ποσοστο επιτυχιας να ειναι μονο 3-4% και πάει λέγοντας..Προφανώς κάτι δεν παει καλα με τον καθηγητη , το μαθημα του και τα θεματα που βάζει . Ολοι αυτοι πρεπει να πάρουν πόδι .
Αν κάτσουμε και συζητησουμε αυτο το θεμα θα βρω άπειρα τέτοια παραδείγματα , στη δικια μου σχολή τουλάχιστον , θα ξημερωθουμε
Αξιολογηση των καθηγητων απο τους φοιτητες ΑΜΕΣΑ και να τρίζει η καρέκλα τους οταν τα αποτελεσματα δεν ειναι φυσιολογικα !!!
Αυτα γιατι ανοίξατε ενα offtopic που πονάει