Δημοσιεύτηκε: 30 Ιούλ 2011, 02:26
από geosanto
M.Jackson έγραψε:Τωρα η δικη μου απορια ;p Αγορασα απο το ebay ενα κυβο του Rubik. Είναι απο το Hong Kong πρεπει να ανησυχω για ραδιενεργεια με τα προσφατα γεγονοτα στην Ιαπωνια;

Αφιχθείς από την Ν. Κορέα τον Μάιο, κατόπιν τετραμήνου εκεί παραμονής στο ναυπηγείο DSME (στο νησί Geoje ανάμεσα Changwon, Tongyeong και Busan σχετικά κοντά στην Fukushima) ως εγκαταστάτης των delaval oil separator και τηλεπικοινωνιακών υλικών στο νεοναυπηγηθέν Blue Star Delos, ερωτήθηκα από φίλο. "Μα καλά δεν φοβήθηκες εκεί την ραδιενέργεια;"

Απάντηση; Όχι! Πιο πολύ φοβάμαι τους τόνους καρκινογόνα χημικά και Electroclean που χρησιμοποιώ (ουμαι) για να καθαρίζω μέσα-έξω τα moteur του μηχανοστασίου. Για να μην μιλήσω για τις αναθυμιάσεις από τις οξυγονοκολλήσεις και τις μετασκευές των παλιών πλοίων και τους τόνους αμιάντου και clophen που αφαιρούμαι οι ίδιοι.

Υ.Γ 1. Ο συγκεκριμένος που φοβάται τον (ραδιενεργό) καρκίνο καπνίζει... 3 πακέτα τσιγάρα την ήμερα! Οπότε τον ερωτώ ως πρώην καπνιστής και εγώ. "Αφού φοβάσαι τον καρκίνο τόσο, μήπως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσεις να κάνεις καλό στον εαυτό σου, κόβοντας το τσιγάρο; Είναι ειρωνεία να μου λες φοβάμαι τον (ραδιενεργό) καρκίνο και να καπνίζεις! Τι στο καλό; Διάκριση στους καρκίνους κάνεις;"

Υ.Γ 2. Αν φοβάσαι τον συγκεκριμένο κύβο του Rubik στείλε μου τον, να στον απολυμάνω!