Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπ 2011, 07:53
από bobos73
Για σας και από εμένα! Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι με υπολογιστές από πολύ μικρή ηλικία. Βέβαια δεν είμαι προχωρημένος χρήστης, αλλά τα βασικά τα ξέρω (άνοιξε -κλείσε). Όπως όλοι ,έτσι και εγώ , παλιοπαραθυρα τρύπια σαν σουρωτήρια. Παλιοπαραθυρα που τα έχω χρυσοπληρώσει πολλές φορές και με ποσά απαράδεκτα για αυτό που προσφέρουν. Από τότε που μπέικα στον κόσμο του Linux με το ubuntu πραγματικά έχω βρει την χαρά μου! Έχω κάνει έναν υπολογιστή καινούργιο και ασχολούμαι μόνο με αυτόν! Επειδή είμαι παιχνιδιάρης από μικρός, αναγκαστικά έχω κρατήσει έναν υπολογιστή με 7αρια για να παίζουμε ,που και που κάνα παιχνιδάκι και για καμιά δουλειά που δεν μπορώ να την κάνω με Ubuntu. Σχετικά με κάποιο φίλο παραπάνω, που έχει γράψει πως το ubuntu είναι πολύ κοντά στα Windows ,προσωπικά θα διαφωνήσω, και θα πω πως το Ubuntu είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο σε δυνατότητες από τα Windows! Απλά το μόνο πρόβλημα είναι πως όλη η αγορά κινείτε βάση των παραθύρων. Τα λεφτά στα λεφτά. Δεν λέω πως είναι κακό, γιατί έτσι κινείτε η αγορά. Από πάντα έτσι ήταν.
Χάρηκα πολύ που σας βρήκα, και θα επιθυμούσα να είστε επιεικής μαζί μου καθότι δεν τα πάω και πολύ καλά με το υπερβολικό διάβασμα, και η δύναμη στο ubuntu είναι η γνώση του λειτουργικού και των δυνατοτήτων αυτού! :roll: