Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2011, 02:19
από Star_Light
@evolgen την επομενη φορα που θα στην βγει κανας τετοιος. Πες του τι να κανουμε φιλε μου οταν εσυ ασχολιοσουν με τους υπολογιστες εγω ασχολιομουν με κοριτσακια και περασα καλα φιλε και για αυτο δεν εχω και κομπλεξ... αυριο μεθαυριο που θα ρθεις να με ρωτησεις για καμια τυπισσα που σε ενδιαφερει θα ειναι καλο να φας κραξιμο απο μενα επειδη σε αυτα εισαι ασχετος? Δεν ειναι ολη η ζωη ενα κομπιουτερ .

Πως την εχουν δει μερικοι δεν εχω καταλαβει. Ο καθε ανθρωπος ειναι χρησιμος καπου . Μπορει να ειναι πατατας στους υπολογιστες αλλα να ειναι αψογος στην επικοινωνια... θα πρεπει δηλαδη να τον απομονωσουμε επειδη δεν ξερει απο υπολογιστες? Αυτα ειναι συμπλεγματα και αν καποιος θεωρει πως του μεγαλωνει το συμπλεγμα ή του το δημιουργει η ενασχοληση του με την πληροφορικη εγω αν ημουν στην θεση του θα εκοβα τελειως την πληροφορικη. Το παν αυριο μεθαυριο ειναι να βγεις ανθρωπος της προκοπης για αυτο μορφωνεσαι , για αυτο διαβαζεις κτλπ

Τελος πρεπει να εισαι πολυ βλακας για να το παιζεις ειρωνας σε τετοια θεματα. Εσυ δεχτηκες να βοηθας οικειοθελως. Αν δεν σ αρεσει ξανασκεψου το.