Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2011, 13:21
από Star_Light
medigeek έγραψε:Η κάθε κοινωνική ομάδα έχει τα δικά της ατού και πρότυπα. Για να ενταχθείς σε μια ομάδα πρέπει να αποδειχθείς ικανός να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε προβλήματα. Αν έρθεις στην ομάδα και ζητήσεις βοήθεια από την αρχή, θα τα βρεις σκούρα.

Star_Light έγραψε:Εσυ δεχτηκες να βοηθας οικειοθελως. Αν δεν σ αρεσει ξανασκεψου το.

Για να είμαστε και δίκαιοι, δεν υπόγραψε κανένα συμβόλαιο (εκτός κι αν είναι ubuntero). Μπορεί να μπήκε στο IRC με σκοπό την κουβέντα. Με το "google it" κάποτε θέλουν να πουν ότι «η ερώτηση που κάνεις είναι εύκολη και μπορεί να βρεθεί με την κατάλληλη αναζήτηση». Άλλοτε απλά βαριούνται να απαντήσουν. Ή πολύ απλά δε γνωρίζουν. Ποιο από τα τρία είναι δε γνωρίζω.

Εσείς το λέτε ελιτισμό, εγώ λέω ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί και έχουμε τις προσωπικές μας ιδιοτροπίες. Kαι αρετές. Μπορεί κάποιος να είναι αντικοινωνικός, αλλά από την άλλη μπορεί αυτό να είναι ο λόγος που τον κάνει σαΐνι στους υπολογιστές (βλ. τον Bram Cohen, δημιουργό του bittorrent).

Καλύτερα όμως να μην κάνω τον "δικηγόρο του διαβόλου". :)

Medigreek δεν διαφωνω στα οσα λες. Ισα ισα εσυ συγκεκριμενα οπως και αλλα μελη εδω ηταν παντα αψογα και εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο . Σχετικα με αυτο που λες ομως περι αντικοινωνικοτητας , αυτα τα ατομα που ειναι ταυτοχρονα και ειρωνικα θα αναγκαστουν να φτιαξουν ειτε μολις πανε φανταροι ειτε μολις βγουνε στο μεροκαματο -οσο σε ταιζει ο μπαμπας και αραζεις μεσα στο σπιτι μπορεις και να ειρωνευεσαι τους αλλους και να τους το παιζεις εξυπνος και τα παντα - μολις ομως αναγκαστεις να βγεις εξω να ζητησεις δουλεια θα δεις πως γινεσαι ανθρωπος και φευγουν και οι ειρωνιες και τα παντα.

Γιατι πολυ απλα με αυτη τη συμπεριφορα θα φυγεις νωρις νωρις για το σπιτι σου . Αλλα ειτε τους ταιζουν αλλοι για να μπορουν να κανουν το κεφι τους στους υπολογιστες είτε εχουν στρωμενη , ετοιμη δουλεια που τους περιμενει. Ποιος ειπε οτι για να βρεις και να διατηρησεις μια σωστη δουλεια θα πρεπει να έχεις μονο γνωσεις? ΧΑΧΑΧ καλα νταξει θα τα πουμε μολις καποιος βγει πραγματικα στην αγορα εργασιας. Τελος για μενα κανεις δεν θα πρεπει να ανεχεται την ειρωνια του τον κοβεις εξαρχης τον αερα του αλλουνου αμα τον δεις ετσι και τελειωνει εκει το ζητημα και αμα δεν θελει να σε βοηθησει με γεια του με χαρα του :D εγω προσωπικα δεν γουσταρω καμια βοηθεια απο ατομα που δεν εχουν μαθει να σεβονται τον αλλον.