Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 01:55
από Dimitrios.gr
fkol k4 έγραψε:
Epirotes έγραψε:Ναι, για καλό το λέει

Για καλό το λέει , αλλά όταν λέει την φράση
"Macedon is a Greek-speaking Kingdom in northern Greece , populated by people using Greek names , Greek months of the year (ή Greek months and year αν δεν άκουσα καλά) , worshipping Greek gods" , ο καθένας ξέρει ότι αυτή η φράση δεν μεταφράζεται σε "η Μακεδονία είναι Ελληνική" αλλά σε :

Ε , δεν μπορώ να πώ ότι απλά και μόνο επειδή αντιτίθεται στους Σκοπιανούς εκφράζει και την αληθινή άποψη .

Τέτοιου είδους υποστηρικτικές απόψεις δεν είμαι σίγουρος ότι μας ωφελούν . Και επειδή δεν νομίζω ο κύριος να είναι ανίκανος να εκφραστεί σαφέστερα στην Αγγλική , εκφράζω και τις αμφιβολίες μου για τις προθέσεις του .

Edit : Αν αναφέρεται στο αρχαίο Ελληνικό κρατίδιο της Μακεδονίας , καλό θα ήταν να το διευκρίνιζε , ή τουλάχιστον να έβαζε ένα "was"στην φράση του . Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι που λες .

Η μετάφραση δεν είναι σωστή??? άλλα λέει ο καθηγητής και άλλα λέει η μεταφράσει??
αυτό εννοείς??
διαφορετικά αν είναι σωστή δεν υπάρχει λόγος να λέει << είναι αμαθείς και εξοργιστική >> ....

δηλ κάποιος πως εκφράζεται όταν έχει δίκιο ειδικά σε τέτοιου είδους θέματα που σκοπό τους δεν είναι η Μακεδονία ισα ίσα ούτε που τους ενδιαφέρει αν λέγεται έτσι ή αλλιώς αλλα τι θα πετύχουν με αυτό τον τρόπο βαφτίζοντας αυτό το κράτος Μακεδονία !!!!
πως θα πρέπει κάποιος να εκφραστεί !!! :problem: