Δημοσιεύτηκε: 14 Νοέμ 2011, 19:53
Αγαπητέ geosanto,
Προσφέρω το κεφάλι μου σε γκιλοντίνα για να εξευμενιστείς, επειδή ο admin μας επέλεξε να έχει login σε ένα forum, ώστε να ασχολούνται με το forum όσοι ενδιαφέρονται και όχι όσοι ΔΕΝ ενδιαφέρονται, αφού η επαίσχυντη αυτή πράξη του admin είναι φυσικά και ο σημαντικότερος λόγος για να καταδικάσουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια, αρκετών δεκάδων -προς το παρόν- ατόμων, τα οποία θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο ψηφιακό μέλλον ΚΑΙ για σένα.
Προσφέρω το κεφάλι μου σε γκιλοντίνα για να εξευμενιστείς, επειδή ο admin μας επέλεξε να έχει login σε ένα forum, ώστε να ασχολούνται με το forum όσοι ενδιαφέρονται και όχι όσοι ΔΕΝ ενδιαφέρονται, αφού η επαίσχυντη αυτή πράξη του admin είναι φυσικά και ο σημαντικότερος λόγος για να καταδικάσουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια, αρκετών δεκάδων -προς το παρόν- ατόμων, τα οποία θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο ψηφιακό μέλλον ΚΑΙ για σένα.
geosanto έγραψε:Πως να σας πιστέψει και να σας υποστηρίξει κάποιος, όταν είστε "ανοιχτοί" στα λόγια και "κλειστοί" στις πράξεις. Πάλι καλά που δεν έχετε προσκλήσεις ή εισιτήρια στις συγκεντρώσεις σας. Αν και δεν φαντάζομαι να αργήσει κι' αυτό με τη μορφή της "ενίσχυσης υπέρ του αγώνα".
Τα έχω ζήσει αυτά σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Πάντα αλλιώς ξεκίναγε και αλλιώς κατέληγε. Δείγματα δόθηκαν. Η καλή ήμερα από το πρωί φαίνεται. Δεν φτάνει το άλλοθι μιας μεταφρασμένης διακήρυξης, ούτε χρειάζεται η προάσπιση της φιλοσοφίας του ΕΛ/ΛΑΚ για να δείξει κάποιος τις καλές προθέσεις του.