Δημοσιεύτηκε: 14 Νοέμ 2011, 21:08
από geosanto
anestis.pp έγραψε:Προσφέρω το κεφάλι μου σε γκιλοντίνα για να εξευμενιστείς, επειδή ο admin μας επέλεξε να έχει login σε ένα forum, ώστε να ασχολούνται με το forum όσοι ενδιαφέρονται και όχι όσοι ΔΕΝ ενδιαφέρονται, αφού η επαίσχυντη αυτή πράξη του admin είναι φυσικά και ο σημαντικότερος λόγος για να καταδικάσουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια, αρκετών δεκάδων -προς το παρόν- ατόμων, τα οποία θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο ψηφιακό μέλλον ΚΑΙ για σένα.

Όχι φίλε μου. Οι μεταθέσεις ευθυνών μπορεί να είναι το πιο εύκολο, αλλά δεν είναι το πιο τίμιο. Στον βασικό εργασιακό μου χώρο (ποντοπόρα πλοία) όποιος αποποιείται των ευθυνών του, την βαλίτσα του και στο πρώτο λιμάνι. Εκεί η λογική είναι: "Θέλω να γίνει, όχι να μου εξηγείς γιατί δεν έγινε".

Προσωπικά είμαι υπέρ του ανοιχτού λογισμικού. Γιατί θα έπρεπε να είμαι υπέρ των κλειστών forum-site και νοοτροπιών; Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ούτε οι admin των site σας δεν πιστεύουν στην πράξη, αυτά που εσείς (θεωρητικά) υποστηρίζεται. Γιατί πρέπει να με βάλεις σ' ένα κλειστό και σκοτεινό δωμάτιο, απλά για να μου δείξεις πόσο φωτεινός είναι ο ήλιος;