Δημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2011, 17:31
Φιλε μου το ιδιο λεμε
Για να δουλεψω και να σου κινησω την επιχειρηση θα πρεπει να εχω και καποιο κινητρο.
ΑΝ δεν πληρωνεις καλα δεν θα το κανω. Οσο απλο ειναι για σενα πχ τοσο απλο ειναι και για μενα.
Γιατι εγω να χαλασω την ενεργεια μου σε σενα που πληρωνεις τοσο χαμηλα και να μην την κρατησω
να την δινω και σε μια δευτερη δουλεια για να συμπληρωνω το εισοδημα μου?
Εγω δεν εχω προβλημα να μου δωσεις και 400 ευρω το μηνα... κολληματα δεν βαραω φιλάργυρος δεν ειμαι! Αλλα να ξερεις
πως δεν εισαι ο μονος που κοστολογεις... κοστολογω και εγω.. 400 ευρω δινεις... 400 ευρω δουλεια θα παρεις!
ΑΝ δεν σ αρεσει πχ σημαινει πως ψαχνεις κοροιδα και καλυτερα να με διωξεις εξαρχης γιατι δεν θα συνεννοηθουμε
και θα χαλασουμε τσαμπα και οι 2 τις καρδιες μας
P.S Αν θες να καταλαβεις ακομη καλυτερα το νοημα της 1ης μου παραγράφου , φέρε στο μυαλο σου τους πωλητες ή τους τηλεφωνητες
στις επιχειρησεις... σου λενε μονο τα απολυτως αναγκαια.
Ορισμενοι μαλιστα δεν το εχουν και σε τιποτα να κοιμηθουν μπροστα σου
γιατι φυσικα κατα βαθος ειναι δυσαρεστημενοι με τις αποδοχες τους.
ΑΝ δεν πληρωνεις καλα δεν θα το κανω. Οσο απλο ειναι για σενα πχ τοσο απλο ειναι και για μενα.
Γιατι εγω να χαλασω την ενεργεια μου σε σενα που πληρωνεις τοσο χαμηλα και να μην την κρατησω
να την δινω και σε μια δευτερη δουλεια για να συμπληρωνω το εισοδημα μου?
Εγω δεν εχω προβλημα να μου δωσεις και 400 ευρω το μηνα... κολληματα δεν βαραω φιλάργυρος δεν ειμαι! Αλλα να ξερεις
πως δεν εισαι ο μονος που κοστολογεις... κοστολογω και εγω.. 400 ευρω δινεις... 400 ευρω δουλεια θα παρεις!
ΑΝ δεν σ αρεσει πχ σημαινει πως ψαχνεις κοροιδα και καλυτερα να με διωξεις εξαρχης γιατι δεν θα συνεννοηθουμε
και θα χαλασουμε τσαμπα και οι 2 τις καρδιες μας
P.S Αν θες να καταλαβεις ακομη καλυτερα το νοημα της 1ης μου παραγράφου , φέρε στο μυαλο σου τους πωλητες ή τους τηλεφωνητες
στις επιχειρησεις... σου λενε μονο τα απολυτως αναγκαια.
γιατι φυσικα κατα βαθος ειναι δυσαρεστημενοι με τις αποδοχες τους.