Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2011, 03:28
geosanto έγραψε:Αγαπητέ φίλε @Star_Light μετά από 23 χρόνια (17 συνεχόμενα) θαλάσσιας υπηρεσίας, έχω πλήρη επίγνωση στο τι ακριβώς λέω. Αν πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος για δημόσιο διάλογο χωρίς ειρωνείες, καλό θα ήταν να βλέπεις και την άποψη του άλλου.
Πραγματικά δεν είπες ότι γνωρίζεις από οικονομικά, το οξύμωρο του θέματος όμως είναι, ότι εκφράζεις de facto άποψη γι' αυτά, όπως και για την εργασιακή ισοκατανομή όπως αυτή προτείνεται για να δικαιολογήσει τα εξισορροπημένα συμπλέγματα εργασιών, μέσα σε μια αυτό-διευθυνόμενη κοινωνία όσον αφορά τον καταμερισμό εργασίας.
Όπου ως γνωστόν στόχος είναι. 1ον. Να αποφευχθεί η δημιουργία μιας νέας άρχουσας τάξης «συντονιστών» και, 2ον. Να καθοριστεί ένα σύστημα κατανομής της εργασίας τέτοιο ώστε να μην εξαναγκάζεται κανένας, με τη χρήση οικονομικής ή φυσικής βίας, να ασχοληθεί με μία εργασία που του υποβιβάζει το συνολικό του βιοτικό επίπεδο έτσι όπως αυτή εκφράζεται από την πολιτική φιλοσοφία, θεσμικό πλαίσιο και πρόταγμα της περιεκτικής δημοκρατίας.
Οι χαρακτηρισμοι μπορει να μην με θιγουν εμενα προσωπικα αλλα αυτο δεν σημαινει
πως δεν θα τους χρησιμοποιησω ωστε να κανω την πλακα μου! Εσυ λες για ειρωνια
αλλα εγω ως τωρα δεν εχω χαρακτηρισει κανεναν
πιεσα κανεναν να τις δεχθει. Απο την αλλη αν υπάρχουν ανθρωποι που θέλουν να δουλευουν
-10 ωρες την ημερα
- Σε συνθηκες περιεργες
- Ανασφαλιστοι
- Να ανακατευεται καθε λιγο και λιγακι ο διευθυντης και να τους προκαλει ελκος και δυσφορια
ολα τα παραπανω + μισθο 600 ευρω το μηνα ... ε τι να τους πεις τοτε? Αν δεν ειναι αυτοι για δουλεμα
επειδη τους εχει αναγκασει η πτανα η αναγκη και το γμημενο το κρατος που δεν εχει νομους τοτε το δουλεμα
σιγουρα θα το φανε αυτοι που κρατανε τετοιες επιχειρησεις και θα τους πουνε και απο πανω οτι πρεπει
να ειναι και φουλ αποδοτικοι .