Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2011, 11:04
από monkgr
xaris2335 έγραψε:3. monkgr Και ποιοι θες να μας κυβερνήσουν οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι που τα παίρναν και συνεχίζουν να τα παίρνουν για να πασάρουν στο λαοτζίκο παραμύθια και ριάλητη. Για να μην πω για την διαστρέβλωση των ειδήσεων, αλλά και τους σικέ διαγωνισμούς που βγάζουν πχ πάρτε τηλέφωνο και κερδίστε ένα pc ενό το pc το έχει κερδίσει ήδη κάποιος άλλος δικός οτυς γνωστός, άσε και τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι.
Να μην πω και για τα κανάλια που κάθε κανάλι είναι προσκείμενο σε κάθε κόμμα, ή μήπως να αναφέρω το ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΟΤΣΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΗΝ ΧΕΣΩ.
Άντε τράβα αγοράκι μου να δουλέψεις κανα άσχετο όχι σε μένα αυτά οκ.

Θὰ παραβλέψω τὴν προσωπικὴ ἐπίθεση μὲ ἀφορμὴ τὴν ἁπλὴ συμφωνία μου σὲ ἕνα σχόλιο κάθε ἄλλο παρὰ προσβλητικό καὶ θὰ σοῦ θυμίσω δυὸ-τρία πραγματάκια ποὺ ἐν τῇ ρύμῃ τῆς ὀργῆς σου μᾶλλον σοῦ διέφυγαν:
1) Δὲν μὲ ξέρεις, ὅπως δὲν σὲ ξέρω. Ἔτσι ἴσως νὰ ἀγνοεῖς ὅτι ὁ πατέρας μου ἦταν στρατιωτικός
2) Οἱ στρατιωτικοὶ κυβέρνησαν τὴ χώρα - κάμποσες φορὲς μάλιστα. Ἡ τελευταία εἶναι άρκετὰ νωπή, γιὰ νὰ κάνουμε ὅτι τὴν ξεχάσαμε. Καὶ στοίχισε τὴ μισὴ Κύπρο, χώρια ὅλες τὶς ἄλλες ἐγκληματικὲς πράξεις...
3) Ποτὲ δὲν ὑποστήριξα τὴν ἰσοπεδωτικὴ λογικὴ «ὅλοι ἴδιοι εἶναι» γιὰ κανένα κλάδο καὶ καμμία κοινωνικὴ ὁμάδα ἢ κατηγορία (σὲ ἀντίθεση μὲ σένα). Τὴν παράνοια ποὺ διέπει τὸ στράτευμα καὶ μάλιστα ὄχι μόνο στὴν Ἑλλάδα, ἀλλὰ παντοῦ στὸν κόσμο, δὲν τὴν χρεώνω σὲ κανέναν άτομικά, ἀλλὰ στὴν κρατούσα νοοτροπία πού, ὅπως σὲ κάθε σύνολο, πνίγει κάθε διαφορετικὴ φωνή. Τὸ ἴδιο φαινόμενο βλέπουμε στὸ ἀστυνομικὸ σῶμα, στὰ συνδικαλιστικὰ σωματεῖα κ.λπ. Ὁ ὅρος «συντεχνιακὴ νοοτροπία» σὲ αὐτὸ τὸ φαινόμενο παραπέμπει εὐθέως.
4) Ἂν εἶσαι στρατιωτικός (εἴπαμε, δὲν σὲ ξέρω, ὅπως δὲν μὲ ξέρεις), θεώρησε αὐτονόητο καὶ στὸ μέλλον, σὲ παρόμοιες συζητήσεις ποὺ ἐνδέχεται νὰ ὑπάρξουν στὸ φόρουμ ἢ σὲ ἄλλες συνευρέσεις, τὸ κοινότυπο, ἀλλὰ τόσο καίριο «ἐξαιροῦνται οἱ παρόντες». Σώζει πολλὰ νεῦρα. ;)