Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2011, 14:41
Dimitris έγραψε:@Star_Light: Καλά είναι που είσαι ανήσυχο πνεύμα, και σίγουρα η Ελλάδα είναι η χώρα της λαμογιάς, αλλά έχεις ακόμη πάρα πολλά να μάθεις. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στον προγραμματισμό και τους υπολογιστές. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε τέτοιες σκέψεις/συζητήσεις και να επικεντρωθείς στο να μάθεις και να δουλέψεις.
Πρώτον να μάθεις για να μπορείς αύριο μεθαύριο να βρεις μια αξιοζήλευτη δουλειά. Με το να ξέρεις μόνο C δεν αποδεικνύεις ότι ξέρεις προγραμματισμό. Είμαι σίγουρος ότι αν σου ζητήσω να μου γράψεις τη συνάρτηση υπολογισμού του παραγοντικού θα τη γράψεις λάθος. Κάτι που ακούγεται τόσο απλό, και κάτι που σίγουρα έχεις γράψεις ως παράδειγμα στα διάφορα μαθήματα προγραμματισμού, έχει μια περιπλοκότητα που δε μπορείς να τη φανταστείς. Γι'αυτό διάβασε. Διάβασε, διάβασε όσο περισσότερο μπορείς.
Και δεύτερον να δουλέψεις. Είτε το θέλουμε είτε όχι κάποιος μας πληρώνει παραπάνω μόνο όταν δείξουμε ότι αξίζουμε αυτό το παραπάνω και όχι για να μας δώσει το κίνητρο να δουλέψουμε παραπάνω. Κι αυτό συμβαίνει παντού στην πραγματική ζωή. Καλώς ή κακώς.
Φίλε Δημήτρη καλύτερα να εισαι σιγουρος μονο για πραγματα του εαυτου σου και εκει παλι
κανεις την υπερβαση , για μενα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οπως και για
κανεναν αλλον. Ειναι λαθος η νοοτροπια που πανε να λανσάρουν οτι δηλαδη πρεπει
να διαβαζεις για να βρεις δουλεια. Δεν εχει καμια σχεση το προσωπικο διαβασμα με την δουλεια.
ΣΤην δουλεια παιζουν αλλα πραγματα ρολο. Οταν καθεστε και λετε σε καποιον να διαβαζει για να βρει δουλεια
και οχι επειδη το γουσταρει και το κανει για δικο του κεφι το μονο που θα καταφερετε ειναι να δημιουργησετε
κομπλεξικα και κολλημενα παιδακια που θα ειναι ετοιμα να εκραγουν και να κοιταξουν τους αλλους
αφ'υψηλου επειδη δηθεν αυτοι παραμορφωθηκαν... εεεε μορφωθηκαν ηθελα να πω

εγω δεν θα διαβαζα ποτε επειδη μου ειπε καποιος οτι με αυτον τον τροπο παιζει να βρω δουλεια παντως
γιατι το διαβασμα και ο χρονος που σπαταλας με αυτο ειναι σιγουρη διεργασια ενω η υποσχεση δουλειας
δεν ειναι .