Δημοσιεύτηκε: 26 Νοέμ 2011, 19:05
kriti έγραψε:xaris2335 Απο οτι καταλαβα εισαι στρατιωτικος και οχι φανταρος.Κανε λοιπον φανταρος 18 μηνες και μετα τα ξαναλεμε.
καμία σχέση προγραμματιστής - Διοίκηση επιχ/σεων αυτά έχω σπουδάσει και δουλεύω σαν διαφημιστής προς το παρόν.
Απλά είμαι γίος Αξιοματικού, παρόλα αυτά όμως την θητεία μου την έκανα μακριά απο την γενέτηρά μου οικειοθελώς, χωρίς να κρύβομαι πίσω απο τα παντελόνια ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ όπως κάνουν κάποια ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ.
Για να μην πω ότι δέχονταν και δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα απο διάφορους γνωστούς και φίλους, για να βολευτούν τα μπουμπουκάκια τους και ξέρεις τι τους απαντάει ο δικός μου ο γιος υπηρέτησε ΟΛΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ μακρυά απο το σπίτι του, το ίδιο να κάνετέ και εσείς.
Αλλά ξέρεις πως λέγεται αυτός που τα κάνει αυτά ΜΑΚΑΚΑΣ.
Ας μην ξεχνάμε ότι για να φτάσουμε στο τωρινό σημείο που βρίσκεται η χώρα μας δηλ. ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, συμβάλαμε και εμείς με τις πράξεις μας.
Και κάτι τελευταίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι προσβάλλονται με το ριάλιτη που παίζεται στην Αγγλία "go for a Greek", στο κάτω κάτω την αλήθεια λένε, που είναι το μεμπτό.