Δημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2011, 22:49
pc_magas έγραψε:@pros
Όταν λέω "αφεντικό" εννοώ καπιταλιστή και την υπεραξία είναι το κέρδος του καπιταλιστή από την εκμετάλλευση της εργασίας σου. Απλά θέλω όλη αυτήν την θεωρία να την δείξω ότι ναι υπάρχει με ένα ποιο χειροπιαστό real life παράδειγμα και όχι μόνο θεωριτικά.
Εδω ο αλλος ζητησε απο εναν φιλο μου να δουλεψει τσαμπα στην εταιρεια του για να κανει την πρακτικη του ρε...
και το παλικαρι εχει κανονικα και πτυχιο και τα παντα... και του λεει δεν εχω χρηματα αν θες ελα να κανεις την πρακτικη σου
6 μηνες 8 ωρες την ημερα στο τσαμπα... χαχαχα εγω δεν τον πιστευω οτι δεν εχει. Και δεν θα πηγαινα αν δεν μου το ειχε αποδειξει με καποιο τροπο γιατι ολες αυτες οι εταιρειες σου λενε εμεις δεν ειμαστε φιλανθρωπικα ιδρυματα... και εμεις παίκτες δεν ειμαστε φιλανθρωπικα ιδρυματα τοτε να σας καταλαβουμε οτι δεν εχετε να μας πληρωσετε.

ξαναδουλευω... γιατι οταν ειχα δουλεψει σαν σερβιτορος 3 χρονια σε caterings πέταξα απο τα βάρη που σήκωνα κήλη και
τωρα που θα παω να την φτιαξω παλι καλα που έχω την ασφαλεια του πατερα μου αλλιως θα επρεπε να πληρωσω κανα 800αρι
που και παλι θα πληρωσω δηλαδη... ΑΥτα ειναι βασικα πρεπει να τα σκεφτεσαι πριν δουλεψεις... στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα που λενε
Θα ειχα και ενσημα ο βλακας τωρα να γραφτω στο ταμειο ανεργιας. :/