Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2011, 09:22
από ALdaperan
Star_Light έγραψε:

Ειχα πει πως δεν με απασχολει να παιρνω μεγαλο 1ο μισθο γιατι ειχατε πει οτι δεν δεχεστε να δουλεψετε με 800 ευρω . Αν καποιος εργοδοτης γυρισει και μου πει 600 ευρω 1ο μισθο θα του πω ενταξει.... να ρωτησω κατι και εγω?

-Ποσες ωρες?

Αν μου πει ενα 8ωρο.... ισως κανω και εναν συμβιβασμο... θα παω να δω τι παιζει...
ε αμα ειναι απο πανω απο το κεφαλι μου συνεχεια και με ζαλιζει.... θα του πω παρε τα 600 και αν θες υπαλληλο της προκοπης
θα πρεπει να τον πληρωσεις. Αν κατα τα αλλα με εχει στο χαλαρο και με αφηνει να κανω την δουλεια μου χωρις να πιεζει τοτε χαλαρα καθομαι.
Αλλα και παλι δεν θα δινω το 100% των δυνατοτητων μου... ενα 50-60% θα δινω αν το καταλαβει και δεν του αρεσει ας με διωξει. Δικο του θεμα
Αυτο ειπα... δεν θυμαμαι τοτε να με ειχες ρωτησει υπο ποιους ορους θα δουλεψω Ειναι σαν να υπεγραψες ενα συμβολαιο και δεν εκατσες να διαβασεις και τα ψιλα γραμματακια κατω κατω δεν φταιω εγω για αυτο. Σας το ειπα βιαζεστε να βγαλετε ενα συμπερασμα για καποιον οτι ειναι προστυχος και άξεστος αλλα και να τον πειτε βαθεια ξημερωμένο.

Και εν παση περιπτωση δεν καταλαβαινω για ποιο λογο σε καποιους φαινεται παραξενο. Υπομονη κανεις μονο οταν αξιζει τον κοπο και ειναι σιγουρο
πως θα ανταμοιφθεις αλλιως σε εκμεταλευονται να το πουμε χυμα. Σε μια επιχειρηση που δεν πληρωνει.... παει κατα διαολου καλυτερα να φυγεις και να την αφησεις να δουλευει με αλλο προσωπικο.

*Εξαιρουνται οι πραγματικα ζορικες καταστασεις.... οπως ανθρωποι που εχουν να ζησουν οικογενειες... ή παιδια με οικογενειακα προβληματα και ορφανά κτλπ.

Όλα αυτά τα είχαμε αναφέρει Star_Light .
Οι δύσκολες εργασιακές καταστάσεις είναι φυσικό επακόλουθο της κατάστασης της χώρας.
Είχαμε αναφέρει ότι οι συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα δεν είναι πλέον ιδανικές
Είχαμε αναφέρει ότι οι προοπτικές εξέλιξης σου , στο μέλλον σε κάποια άλλη θέση είναι αδύνατη στην Ελλάδα
Είχαμε αναφέρει ότι η έρευνα είναι ελάχιστη πλέον
Προσωπικά σου είχα αναφέρει ότι αρχικό μισθό 800 ευρώ ΔΕΝ πρόκειται να βρείς στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί . Ο βασικός πλέον μισθός είναι στα 592 . Αν θές δούλευε για 592 ευρώ με τα παραπάνω δεδομένα.

Αν νομίζεις ότι θα σε πληρώνουν 600-700 ή και 800 στην καλύτερη και δεν θα έχουν απαιτήσεις από εσένα ή δεν θα είναι πάνω από το κεφάλι σου τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν . Ο άλλος δε θα σε πληρώνει για να κάθεσαι ή να δουλεύεις όποτε έχεις χρόνο μεταξύ της 3ης και 4ης δουλειάς που θα έχεις . Ο άλλος σε θέλει 8ωρο να δουλεύεις γι αυτόν και να έχεις και καλή απόδοση.
Αν έως τώρα έχεις βρεί ποτέ δουλειά που να μην έχει αυτές τις βασικές απαιτήσεις , πες το και σε εμάς να τρέξουμε

Όσον αναφορά τώρα το εξωτερικό, σε ρώτησα γιατί άλλαξες γνώμη και σκέφτεσαι σοβαρά να φύγεις γιατί είχες αναφέρει στο προηγούμενο τόπικ ότι δεν ήθελες να φύγεις :

Star_Light έγραψε:Εν κατακλειδι παιδια για να μην το κουραζουμε και αδικα το ζητημα , παραπονιομαστε για ολα στην Ελλαδα τα οποια εχουμε δημιουργησει εμεις οι ιδιοι

- Παραπονιομαστε για την χρεωκοπια την οποια οι ιδιοι δημιουργησαμε (οχι εμεις εδω γενικα το λεω)
- Παραπονιομαστε για σπαταλες γυναικες τις οποιες οι ιδιοι κακομαθαμε
- Παραπονιομαστε για το δημοσιο στο οποιο ολοι μας θελαμε να μπουμε κτλπ κτλπ

και μετα σαν καλοι πατριωτες , σηκωνομαστε να φυγουμε.
Εγω προσωπικα δεν θα φυγω... και θα προσπαθησω να κατσω.
Ειμασταν στην Ελλαδιτσα στα καλα τωρα θα ειμαστε και στα ασχημα μαγκες

Προφανώς δε θέλεις να μου απαντήσεις τι σου άλλαξε γνώμη , δικαίωμα σου !