Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2011, 14:00
Star_Light έγραψε:Δεν ειμαι σιγουρος αν θα φυγω ακομη... κατσε να τελειωσω με τα αγγλικα τωρα στις 10 του μηνα... κατσε να καταθεσω και αυτη τη ρημαδα την πτυχιακη που τρεχω μονος μου και δεν εχω καμια βοηθεια απο τον καθηγητη και βλεπουμε. Ακομη δεν εχω ψαξει δουλεια στον τομεα μου.... αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα..... εν τω μεταξυ δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πας να με βγαλεις κωλοτουμπα οτι ελεγα τοτε το λεω και τωρα... ναι θα προσπαθησω να κατσω αλλα αμα δεν γινεται θα φυγω. Δεν φευγω επειδη δεν παιρνω 1ο μισθο 1500 ευρω , φευγω αν φυγω επειδη δεν γουσταρω να μου δινει ο αλλος 592 οπως μου ειπες και να ανακατωνεται συνεχως στην δουλεια μου προκαλοντας μου ελκος. Αυτο ακριβως λεγεται κακος εργοδοτης και οι κακοι εργοδοτες εχουν μεγαλο ψυχικο κοστος το οποιο ειναι πολυ ακριβο για να πληρωνεται μονο 592 ευρω το μηνα αυτο προσπαθουσα να πω και πιο πανω.
Δεν θα μας ****** κιολας ο αλλος. Δινεις που δινεις ψιχουλα φιλαρακο και με βλεπεις οτι δεν εχω προβλημα αμα το τραβηξεις εφυγα.
Αν και μεταξυ μας τις εταιρειες τις εχω απο τωρα ξεγραμενες.... θα το κυνηγησω πιο πολυ για κανα φροντιστηριο.
Δεν προσπαθώ καθόλου να σε βγάλω κωλοτούμπα, τη λογική σου προσπαθώ να καταλάβω και πραγματικά φτάνω σε αδιέξοδο!
Μου λες τώρα ότι δεν πιστεύεις ότι είναι τόσο τραγική η κατάσταση και 2 σελίδες πρίν την περιγράφεις εσύ μαύρη και άραχνη την κατάσταση.
Γνωρίζεις δηλαδή ότι επιχειρηματικότητα είναι στο ναδίρ , ότι η ανεργία χτυπάει κόκκινο με 1.5 μμύριο ανέργους αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα , εσύ μπορείς να βρείς μια δουλειά 700 ευρώ (μισθός προ 2009) και χωρίς να έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα ο εργοδότης έτσι ώστε να μπορείς να πιάσεις και μια δεύτερη , για να τα βγάζεις πέρα...
Κάπου σε χάνω...
Star_Light έγραψε:χαχαχαχχα ακους εκει λεει δινει 592 και θελει και αποδοση... δε πα να δει αν ερχομαι? χαχαχα αλλα νταξει αφου βρισκουν.
Και φυσικα ακομη τα λεω τα παραπανω που μου παρεθεσες... ναι εμεις την δημιουργησαμε την χρεωκοπια ολα εμεις τα εχουμε δημιουργησει
δεν υπαρχει τιποτα που να συμβαινει και να μην εισαι υπαιτιος εσυ ο ιδιος... γιατι οταν ο ελληναρας επαιρνε μισθους 3 και 4 χιλιαρικα δεν λογαριαζε
πως καμια μερα αυτοι οι μισθοι θα κοπουν απο καποιους αλλους που τους εχουν αναγκη και μιλαω για τους κηφηνες μεσα στα δημοσια που δεν κανανε και καμια τρομερη δουλεια , να παρουν μεν αλλα παρε 1700 αντε 2000 οχι 5000 το μηνα φιλαρακο... το 90 που η ΕΛλαδα ηταν στα φορτε της... ξερετε τι σπαταλες ειχαν γινει? Και ακομη γινονται.... και οι πολιτικοι και οι πανεπιστημιακοι παιρνουν πολλα... παιρνει ενας πανεπιστημιακος το μηνα τοσα γιατι? Ουτε καν σε βοηθανε στο παιζουν και αφυψηλου εμενα μου βγαλανε την παναγια σε μια εργασια που ειχα παντως. Ο αλλος με ενα χαρτι ΙΕΚ ειχε εκκαθαριστικο 50.000 ευρω το χρονο μονο και μονο επειδη ηταν τυχερος και ειχε και 2-3 γνωριμιες παραπανω. Σε ολα εμεις φταιμε και στην χρεωκοπια και στις γυναικες που τις λενε κακομαθημενες (εμεις τις κακομαθαινουμε) και στο δημοσιο και σε ολα. Ακομα τα ιδια λεω δεν εχει αλλαξει κατι
Ξέρεις γιατί βρίσκουν και τα κάνουν ;
Γιατί η κατάσταση είναι πολύ άσχημη στη χώρα
γιατί σήμερα έχεις δουλειά και αύριο όχι
γιατί οι εργαζόμενοι, επιστήμονες ρίχνουν το επίπεδο τους και καταδέχονται να δουλεύουν με μισθούς πείνας μόνο και μόνο για να μη βρεθούν στο δρόμο .
Εκμεταλλεύονται εν ολίγοις το φυσικό φαινόμενο "Κρίση" , τους διευκολύνουν βέβαια όσοι είναι πρόθυμοι να δουλέψουν με 700-800 ευρώ χαλώντας έτσι την "πιάτσα"
Όσον αναφορά τις σπατάλες συμφωνώ!! Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι αμείβονταν λες και ήταν πυρηνικοί επιστήμονες , επιδόματα ένα σωρό ακόμα και για το πιο κουφό πράγμα.
Μένανε έξω από το δημόσιο αυτοί που είχαν τις προδιαγραφές , τα πτυχία κλπ και έπαιρναν στις θέσεις με μίζες άτομα που δεν τις άξιζαν για να κάθονται όλη μέρα.
Οι υπόλοιποι όμως δε φταίμε . Εγώ δε φταίω τώρα για την κρίση να παίρνω τρεις και εξήντα επειδή οι πολιτικοί-παρατρεχάμενοι τους αποφάσισαν να μας φέρουν εδώ που μας έφεραν.
Την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου δεν την παζαρεύω ούτε για 700 ούτε για 800 ευρώ , προτιμώ να βγω έξω και ας μην με θεωρείς όσο πατριώτη πιστεύεις.