Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2011, 23:31
από medigeek
xaris2335 έγραψε:
4ον Είχα πιάσει άλλη μια φορά στα Λίνουξ ο πισι να κάνει άτι περίεργα μετά απο δημοσίευση πάλι στο ubuntu-gr.
Τρελός δεν είμαι ασχολούμαι χρόνια με τους υπολογιστές και ξέρω πολύ καλά πότε ένας υπολογιστής έχει χαλάσει και πότε έχει χακαριστεί οκ.
Δεν γίνεται και τις 3 φορές που έχω κάνει πόστ εδώ να παρουσιάστηκε και τις 3 φορές πρόβλημα στο πισί.
οι Συμπτώσεις είναι για τους αφελείς.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; Τι περίεργα; Τι ώρα και ποια μέρα/ημερομηνία; Τι κάνεις, τι πατάς, τι βλέπεις (ως λάθος/σφάλμα) και τι αναμένεις (ως σωστό) να δεις.
Όπως σου είπα και πριν, το forum.ubuntu-gr.org αντιμετωπίζει κάποτε ανεξήγητες δυσκολίες, π.χ. η ιστοσελίδα να φορτώνει επ' αόριστον. Το είχα αναφέρει: viewtopic.php?f=58&t=13239&start=80#p197536

xaris2335 έγραψε:
Και ας μας απαντήσουν γιατί διαγράφτηκαν οι δημοσιεύσεις του χρήστη Hephaestus ο οποίος είχε κάνει ολόκληρο θέμα πέρι οδηγιών για χάκινγκ εδώ μέσα? εε.. γιατί τις διαγράψατε πουλάκια μου.

Ο Hephaestus (https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=7&t=9225&start=0) διέγραψε μόνος του (φαίνεται ότι επεξεργάστηκε τα μηνύματά του ο ίδιος) τις δημοσιεύσεις του: