Δημοσιεύτηκε: 08 Ιαν 2012, 15:48
από CyberCr33p
Εάν θέλετε και τη δικιά μου άποψη ως εργοδότη, αυτό που έχω να πω είναι ότι εκτός από τους πελάτες που πρέπει να τους έχεις ευχαριστημένους, πρέπει να έχεις αντίστοιχα και το προσωπικό σου ευχαριστημένο (και δεν αναφέρομαι μόνο χρηματικά). Η αρχή που ακολουθώ εδώ και 9 χρόνια είναι να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με λογικές τιμές ώστε ούτε ο πελάτης να θεωρεί ότι τον ρίχνουμε ούτε εμείς να θεωρούμε ότι δουλεύουμε τσάμπα. Για να σχηματίσουν όμως οι πελάτες καλή εικόνα για μια επιχείρηση πρέπει το προσωπικό σου να έχει γνώσεις πάνω στη δουλειά του καθώς και να ξέρει πώς να απαντήσει/συμπεριφερθεί στους πελάτες. Προσωπικά θα προτιμούσα να προσλάβω κάποιον που αγαπάει αυτό που κάνει και ας έχει λιγότερες γνώσεις στο αντικείμενο από κάποιον άλλον με περισσότερες γνώσεις αλλά κοιτάει μόνο πότε θα πληρωθεί και κάνει τη δουλειά ως αγγαρεία. Ως συμπέρασμα, προτιμώ ως εργοδότης να βάζω λιγότερα χρήματα στη τσέπη μου, και να δίνω περισσότερα χρήματα σε υπάλληλο αρκεί να ξέρω ότι ο υπάλληλος ενδιαφέρεται για την εταιρεία και θα είναι εκεί όταν θα υπάρξει ανάγκη και δεν θα σε κρεμάσει.