Δημοσιεύτηκε: 08 Ιαν 2012, 20:07
rat έγραψε:
Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν ψάχνω για δουλειά, αν η δουλειά που έχω θα υπάρχει για χρόνια ακόμη και αν αναλώνεται ο χρόνος μου σε άλλα ψαξίματα. Οι αρχαίοι έλεγαν συν Αθηνά και χείρα κίνει, νομίζω κάτι ήξεραν.
Στη σχολή όσοι αποφοιτήσατε είχατε όλοι τις ίδιες γνώσεις ?
Το ότι θα περάσει από συνέντευξη επειδή έχει έναν γνωστό δεν θα του εξασφαλίσει και τη δουλειά.
Ας υποθέσουμε πως έχεις ένα κατάστημα και το μόνο που κάνεις είναι εγκαταστάσεις σε υπολογιστές (windows, linux, software).
Θα προσλάβεις έναν κολλητό σου από την σχολή κάποια που έχει πάρει το ECDL και είναι κοπέλα του αδερφού σου ή κάποιον που έχει τελειώσει το Λύκειο και δουλεύει 5 χρόνια σε αντίστοιχο κατάστημα ?
Με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να συνεχισω αλλο την κουβεντα με υποθεσεις
γιατι πιστευω οτι δεν εχει νοημα και θα πέσω και σε θεωριες που μπορει και να μην ισχυουν. Αυτη τη στιγμη εχω ολα αυτα που λες... και μπορω να κανω
και εγκαταστασεις και εχω και βασικες γνωσεις δικτυων και ξερω και κατι λιγα απο προγραμματισμο
και δεν μπορω να βρω πουθενα δουλεια ουτε σαν πωλητής στην Wind. Σου ειπα και πριν πως μιλαω προσωπικα και μονο και με βαση την δικη μου εμπειρια.
Το τονισα και εξαρχης αλλωστε.
Και φυσικα δεν ειναι μονο τι σου αρεσει να κανεις σε αυτη τη ζωη.... και μενα μου αρεσει να προγραμματιζω σε C αλλα καπου πρεπει να βρω να δουλεψω και εγω ξερεις ετσι? Δεν μπορω να καθομαι ολη μερα σπιτι να τρεχω τον gcc και να χαιρομαι μονος μου οι θέσεις για C στην ελλαδα (δεν εχω βρει καμια και πουθενα) αλλα αντε να βαλουμε οτι ειναι 2 στις 100. ΑΝ καποιος ενω δεν βλεπει φως και ευκαιριες αν σταματησει να ασχολειται με κατι δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει για αυτο.