Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2008, 01:55
ilpara έγραψε:Καταρχήν καλωσήρθατε YianPan και Mapras10![]()
Ο βαθμός ακοής του καθενός είναι ελάχιστα σημαντικός για την κοινοτητά μας λόγω του γραπτού τρόπου επικοινωνίας μας, αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο:έγραψε:Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Τιποτα ως ελάχιστα
Αυτή η πληροφορία είναι σημαντικότατη σε κάποιον που θα απαντήσει σε ερωτησή σου και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει! Το αναφέρω για να γίνει παράδειγμα σε όλους μας να αναφέρουμε το πραγματικό επίπεδο των γνωσεών μας, έτσι θα λαμβάνουμε την καλή δυνατή υποστήριξη από τους άλλους! Άλλωστε θα έχετε καταλάβει ότι στην κοινοτητά ubuntu-gr όλοι έχουν ίσο δικαίωμα να πουν την άποψη τους και να προσφέρουν σε άλλους, είτε έμπειροι, είτε άπειροι
Η αναφορα σου με τιμαει πολυ και σε ευχαριστω πολυ.
Οταν λεω οτι ειμαι κωφος δεν αναφερω τον βαθμο ακοης μου απλα λεω οτι ειμαι ενα κωφο ατομο.
Το γεγονος που ειπα κατι σχετικο με βαθμο ακοης ειναι επειδη εχω συνηθισει απο πολλους (εκτος φορουμ) να με ρωτανε ποσο ακουω κλπ κλπ.
Και πολυ σωστα που λες οτι εδω μεσα στο φορουμ ειναι γραπτος επικοινωνιακος τροπος. Με εσωσε.
Αλλα και τα βιντεα ειναι σημαντικα... βεβαια εχει ομιλια αλλα τουλαχιστον ειναι αρκετα για μενα.
Θα ηταν ευχη εργου (αν γινεται..) να εχουν κι υποτιτλους! Αυτα μοναχα! Και παλι ευχαριστω.