Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2008, 11:06
από amag
YianPan έγραψε:
Απο οτι βλεπω ειμαι ο πρωτος κωφος Λινουξας εδω στο φορουμ.

καλωσηλθες φιλε μου στην κοινοτητα μας
οπως επισήμανε και ο Ilpara ο βαθμός ακοής δέν έχει κανένα ρόλο για να είσαι ενεργό μέλος της κοινοτητας
οστοσο χαιρομαι που το επισημαινεις και θα έλεγα οτι στην σύνχρωνη εποχή που μας όρισαν να ζούμε η αδυναμία σου αυτή μπορεί να θεωρηθέι και σαν προτέρημα σε σχέση με όλους εκείνους που "κάνουν οτι ακούνε" αλλα στην ουσία δέν ακούνε τίποτα

τώρα όσο για τα βίντεο που ανέφερες καλό θα ήταν να υπήρχαν υποτιτλοι οχι μόνο για σένα αλλα και για εμάς μιάς και στα περισσότερα ο ήχος δέν ειναι και τόσο καλός (λόγο ερασιτεχνικής λήψης) ή ακόμα και σε γλώσες που δέν καταλαβαίνουμε αυτό όμως είναι λίγο δύσκολο για να γίνει φίλε μου

μέσα σε αυτό το φόρουμ θα συναντήσεις αξιόλογα άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε κάθε σου απορία όσο παράξενη κιαν είναι αυτη και αυτό στο λέω καθαρά απο προσωπική μου πείρα
και εμένα οι γνώσεις μου είναι απειροελάχιστες ίσος λιγότερες και απο τις δικές σου αλλα βρίσκομαι εδώ!!! σε μία ζεστή συντροφιά με άτομα που δέν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά πιστεύοντας οτι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα και με τις χαζες καμιά φορά ερωτήσεις μας ώστε να αναπτυχθεί το λογισμικό (αν και σε πολά σημέια για να μην πώ στο 99% είναι κλάσεις ανώτερο απο άλλα)

καλωσήλθες λοιπόν στην παρέα μας φίλε YianPan