Δημοσιεύτηκε: 24 Ιαν 2012, 19:35
από fori
fkol k4 έγραψε:Η ενασχόλησή μου με το «άθλημα»,ήταν αρκετή για να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι εντελώς (εντελώς όμως λέμε...) ανεπίδεκτος.
Παρ' όλα αυτά, από την περίοδο αυτή μου έμειναν κάποιες βασικές γνώσεις.

δε νομιζω οτι υπαρχει ανεπιδεκτος σε οτιδηποτε. ειναι θεμα εξασκησης και υπομονης. απλως καποιοι μαθαινουν πιο γρηγορα και αλλοι χρειαζονται περισσοτερο καιρο κ προσπαθεια.αν εξασκηθεις αρκετα τοτε θα μπορεις να παιξεις καποιας δυσκολιας κομματια

fkol k4 έγραψε:Την εταιρεία αυτή λοιπόν, δεν την βρήκα στα γνωστά ευρωπαϊκά μουσικομάγαζα (thomann.de, musicstore, Anderton's), κάτι που δεν μου άρεσε, αν και δεν είναι και καθοριστικός παράγοντας στην τελική.

οντως δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας διοτι το καθε μαγαζι (ηλεκτρονικο και μη) προωθει μονο ορισμενες μαρκες. μην ξεχνας πως το μεγαλυτερο ελληνικο μαγαζι μουσικων οργανων πουλαει μονο 3-4 μαρκες κιθαρας και ενισχυτες.

fkol k4 έγραψε:Είμαι σίγουρος όμως πως μία ερώτηση εδώ αλλά και οι απαντήσεις της θα σε βοηθούσαν πολύ περισσότερο, καθώς υπάρχουν μέλη με πολλές γνώσεις επί του αντικειμένου (το εν λόγω φόρουμ το παρακολουθώ κι εγώ κάποιες φορές, αν και δεν είμαι μέλος).

ευχαριστω. εκανα αιτηση εγγραφης και περιμενω εγκριση (?)