Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2012, 22:01
από fkol k4
Προς αποφυγή παρανοήσεων:

Την διαγραφή του θέματος δεν την πρότεινα ούτε γιατί θεωρώ πως κάποιες απόψεις δεν πρέπει να εκφράζονται, ούτε για να στερηθεί καμία ελευθερία έκφρασης άποψης από κανέναν, ούτε φυσικά γιατί πιστεύω πως υπάρχουν θέματα ακατάλληλα προς συζήτηση στο forum.
Αν κάποιος θέλει να υποστηρίξει κάποια άποψη και έχει επιχειρήματα για να το κάνει, ας το κάνει άσχετα με το αν η θεματολογία έχει σχέση ή όχι με το Ubuntu, το Linux, το ΕΛ-ΛΑΚ ή και τους υπολογιστές.

Ένα forum είναι μία μικρή κοινωνία και μία κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίζει τα πάντα.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι το θέμα θα έπρεπε να διαγραφεί από την 1η δημοσίευση, είναι η πεποίθησή μου πως αυτή έγινε απερίσκεπτα και χωρίς να ισχύει καμία απολύτως από τις 3 προϋποθέσεις που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Τώρα φυσικά και δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Ο γέγονε γέγονε.

Φίλε Epirotes,
φυσικά και αυτές οι υποδείξεις δεν απευθύνονταν σε εσένα, αλλά ήταν μία φιλική συμβουλή προς αυτόν που άρχισε το ντόμινο χωρίς (είμαι σίγουρος γι αυτό) να ξέρει τι θα επακολουθήσει.