Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2012, 16:27
από Dimitrios.gr
dubuntu έγραψε:
Dimitrios.gr έγραψε:Πάντως καλύτερα θα ήταν , επειδή τον gnome 2 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον gnome3 να δημιουργούνταν ubuntu (2) ταχυτήτων μια διανομή ubutu gnome 2 και μία διανομή ubuntu gnome 3 για να μην πέσει βαριά και δημιουργηθούν άλλα προβλήματα σε περίπτωση και των δύο pannel σε μια διανομή και φυσικά να είναι και ποιο μικρή σε όγκο ...
δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό κάτι τέτοιο...

σαν πρωην gnomeας θα σου προτεινω απο το κεντρο λογισμικου να βαλεις το κελυφος gnome shell και να συνδεεσαι στο classic gnome no effects.Ειναι αρκετα ελαφρυτερο γρηγοροτερο και ιδιο με το παλιο gnome μονο που εχει τις εφαρμογες του νεου.Υπαρχουν κ τα fork mate κ cinnamon αλλα να μη σε παρω στο λαιμο μου δεν τα εχω δοκιμασει

το cinamon δεν μου αρεσε καθόλου το ματε είναι πάρα πολύ καλο , που το δοκίμασα αλλα εχει πολλά προβλήματα με την λειτουργία του τρώει πολλά κολλήματα

πάντως το gnome 3 παρόλο που δεν μου αρέσει προσέξτε όχι σαν εμφάνιση σαν λειτουργία (κυρίως η απαίσια η μπάρα στα αριστερά μας) ....ίσως μπορούν να το σώσουν παντρεύοντας την επιτυχία του gnome 2 με το 3 δηλ δεν είναι δυνατόν τώρα τις βασικές λειτουργίες που είχε το gnome 2 πανελ να μην τις έχει το 3 ,κατά την άποψη μου όλη η επιτυχία του gnome ήταν αυτά
μενού
μετακίνηση του πάνελ όπου θέλουμε.....
προσθήκες προγραμμάτων στο panel...
το gnome 2 ήταν ποιο ελεύθερο απο το 3
το gnome 3 φαίνεται σαν να το έβαλαν σε γυάλα ή αλλιώς του όρισαν τους ορίζοντες του για το που θα πατάει ....
όμως εντάξει έχουμε επιλογές για να μην σας κουράζω επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια ... :)