Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2012, 20:43
από dubuntu
Off topic:
@Th P
Φίλε μου για την δημοκρατία δεν είναι παράλογα αυτά που λες αλλά δεν μου άρεσε η στιγμή που διάλεξες να τα πεις: την ώρα που έχουμε μη εκλεγμένο πρωθυπουργό και ο star_light αμφισβήτησε το ό,τι έχουμε δημοκρατία (καλό να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά)

Όσο για το ότι με έχασες δεν κατάλαβα το γιατί.Ο simosx είπε σε αυτό το φόρουμ να μιλάμε μόνο για το λινούξ κ να μην γράφουμε τις πολιτικές μας πεποιθησεις τα όποια να τα κρατάμε για πολιτικά φορούμ κ το σχόλιο μου ενισχύει την άποψη αυτή με επιχείρημα ότι αν γράφουμε πολιτικά εδώ μέσα ίσως να εκτροχιαστούμε

Και για μένα το λινουξ είναι πολιτική επιλογή:
Είμαι Έλληνας Πατριώτης, καταδρομέας ,χρησιμοποιώ αποκλειστικά λινουξ, αγαπώ τον ανοικτό κώδικα χωρίς να απαρνούμαι τον κλειστό, διαφωνώ κάθετα με τις πολιτικές της google, microsoft, apple, facebook στην συλλογή των προσωπικών μας δεδομένων.Δεν μου αρέσει η παγκοσμιοποίηση ,δεν με συγκινεί ο νεοφιλευθερισμός,δεν ειμαι ρατσιστής, δεν μου αρέσουν οι δικτατορίες, είμαι θρησκευόμενος αλλά δεν με ικανοποιεί η Εκκλησία.Κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται "προοδευτικοί" θα διαφωνήσουν κάθετα μάζι μου όποτε καλύτερα οι συζητήσεις μας να μείνουν στο λίνουξ