Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2012, 22:01
από dubuntu
Th P έγραψε:
dubuntu έγραψε:@Th P
Φίλε μου για την δημοκρατία δεν είναι παράλογα αυτά που λες αλλά δεν μου άρεσε η στιγμή που διάλεξες να τα πεις: την ώρα που έχουμε μη εκλεγμένο πρωθυπουργό και ο star_light αμφισβήτησε το ό,τι έχουμε δημοκρατία (καλό να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, οι ορισμοί των λέξεων και των πραγμάτων μπορούν να (παρ)ερμηνεύονται κατά βούληση ανάλογα με την χρονική στιγμή
και τις εκάστοτε συνθήκες.

Κάτι μου θυμίζει αυτό....... (κάτι περι αναγκαιότητας να τεθεί η δημοκρατία στο γύψο πριν πολλά χρόνια που μάλλον δεν είχες γεννηθεί)

Το λάδι στην φωτιά δεν το ρίχνει η ορθότητα του λόγου αλλά η κατά βούληση καταστρατήγησή του.

dubuntu έγραψε:Όσο για το ότι με έχασες δεν κατάλαβα το γιατί

Σε έχασα γιατί τουλάχιστον εγώ από τη συγκεκριμένη φράση δεν βγάζω νόημα.

Δεν θα ξαναεπαναλάβω τη θέση μου για το θέμα πολιτική και ελεύθερο λογισμικό,
αλλά μήπως η απάντηση στην ερώτηση γιατί το ελεύθερο λογισμικό δείχνει να έχει ελάχιστη αποδοχή στο ευρύ κοινό είναι πολιτική;
Μήπως η θέση για απομόνωση του ελεύθερου λογισμικού από το οτιδήποτε "μη λογισμικό", το απομονώνει και από τον κύριο όγκο των χρηστών;

Φιλικά
Θανάσης Π.

Off topic:
Tην μαυρη εποχή του "γυψου" ευτυχως δεν την εζησα 30αρης ειμαι.Κ βεβαια δεν πρεπει να ερμηνευονται ολα κατα βουληση απλα εδω που φτασαμε θα χρειαστει απο πολλες επωδυνες επιλογες να επιλεξουμε την λιγοτερο επωδυνη.Oσο για το ελευθερο λογισμικο υστερει σε προωθηση αλλα ειναι θεμα χρονου να παρει τα πανω του.Ξερω ενστολους λινουξαδες αρκετους