Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2012, 21:15
takisLM έγραψε:Το θεμα ειναι οτι ενω δει χνει μαι χαρα λειτουργικο (λογισμικο ), δε ειναι λειτουργικο
Τα παραθυρα του μπιλακου τα εμαθα πολυ ποιο ευκολα χωρις βοηθεια παρακαλω , εδω νοιθω τα χερια μου δεμενα
ξερω οτι ειναι καλυτερο , ξερω οτι ειναι καλυτερο , αλλιως θα εδινα εντολη sudo /ai sixtir
Ολη μερα ασχολουμαι λιγο λιγο και με κουρασε ... εγκατεστησα ενα θεμα να μοιζειμ με windows ,
μου λεει please run gnome desctop , τι ειναι αυτο ? πρεπει παλι να ρωτησω ? να ψαξω το γκουγκλη ?
κι αν δεν ειχα νετ και 3-4 ορεξατους σε ενα φορουμ ?
Κατεβασα την εκδοση που ειπε ο φιλος πριν που μoiaζει με ΧP , την εκαψα σε σιντι , μπουταρα
ερρορμπουτ λεει,.... το φωτογραφισα με το κινητο να σας το δειξω παω να στειλω με μπολυτουθ αλλο βασανο
δε βεισκει τιποτα το κινητο , το πισι βρισκει το κινητο και μπορω να του στειλω αρχεια αλλα οχι το αντιθετο ...
οουφφφφφφ :/
Είναι πιθανόν απλά να μη σου ταιριάζει το γραφικό περιβάλλον του Ubuntu. Δεν αρέσουν όλα σε όλους!
θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με ένα live CD και τα παρακάτω, ώστε να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα:
- Linux Mint με περιβάλλοντα mate, Gnome-shell ή Cinnamon (δημιούργημα του mint): 32bit, 64bit.
- Kubuntu με KDE περιβάλλον: 32bit, 64bit
- Linux Mint επίσης με KDE, αλλά με άλλες επιλογές εφαρμογών από το Kubuntu: 32bit
- Pear OS με μία παραλλαγή του gnome-shell με μπάρα κάτω κλπ: 32bit, 64bit
Κατά τη γνώμη μου το KDE μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο, ενώ αν έπρεπε να επιλέξω κάτι από αυτά αλλά με gnome, βρίσκω μακράν ομορφότερο το Pear OS.
Για screenshots ώστε να πάρεις μία ιδέα, εδώ: http://www.best-website-design-company. ... .php?linux