Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2012, 10:31
Να με παλι ... δε τα παρατησα
Δοκιμασα kubuntu , και τωρα εχω xbuntu ... ολο τα αλφαβητο θα δοκιμασω
Epirotes οταν ξαναμπω θα το κανω το θεμα ,αν δε ξανασυνδεθει
Το να καταφερω να τα βγαλω περα φιλε σιμο θα ειναι τεστ οτι εμαθα και το ubuntu εκτος απο τα windows
προς το παρος αυτο που ειδα ειναι ενα λειτουργικο που λειτουργει με windows (παραθυρα) οπως και τα windows (του Μπιλυ)
με τις ρυθμησεις και τα κουμπακια ανακατεμενα ή ταξινομημενα καλυτερα με βαση το σκεπτικο του δημιουργου του ...
τον υπολογιστη μου τον γνωριζω λιγο πολυ ... που εβαλε την ρυθμηση ο σχεδιαστης για να δω ποση μνημη εχει ( αναγνωρισει) το xubuntu δε βρισκω αυτη την στιγμη
Δοκιμασα kubuntu , και τωρα εχω xbuntu ... ολο τα αλφαβητο θα δοκιμασω

Epirotes οταν ξαναμπω θα το κανω το θεμα ,αν δε ξανασυνδεθει
έγραψε: Πάντως, το να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με το Ubuntu θα είναι τεστ ότι γνωρίζεις καλά τη λειτουργία ενός υπολογιστή και όχι απλά τα Windows.
Το να καταφερω να τα βγαλω περα φιλε σιμο θα ειναι τεστ οτι εμαθα και το ubuntu εκτος απο τα windows
προς το παρος αυτο που ειδα ειναι ενα λειτουργικο που λειτουργει με windows (παραθυρα) οπως και τα windows (του Μπιλυ)
με τις ρυθμησεις και τα κουμπακια ανακατεμενα ή ταξινομημενα καλυτερα με βαση το σκεπτικο του δημιουργου του ...
τον υπολογιστη μου τον γνωριζω λιγο πολυ ... που εβαλε την ρυθμηση ο σχεδιαστης για να δω ποση μνημη εχει ( αναγνωρισει) το xubuntu δε βρισκω αυτη την στιγμη