Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2012, 04:07
από Dimitrios.gr
eliasps έγραψε:
Αν εννοείς εμένα προσωπικά και δεν μιλάς γενικά, δεν γνωρίζω πολλά αλλά άμα ενδιαφέρεσαι να μάθεις, μπορώ να ψάξω και να στα στείλω.

Επειδή δεν κατάλαβα εάν διαφωνείς και που, με αυτά που λέω, να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα είναι περισσότερο φιλοσοφικό από ότι πρακτικό.

Εσύ ή ο καθένας μας μέχρι που είσαι ικανός να φτάσεις για να αντιμετωπίσεις το ACTA; Θα αρκεστείς σε μία online υπογραφή, μία συζήτηση στο φόρουμ ή την ενημέρωση του κόσμου με κάποιον τρόπο; Ή είσαι διατεθιμένος να το πας ακόμα πιό πέρα;
....

εαν γνωρίζεις κάτι απο αυτα που λες (για τις εταιρείες και τα προϊόντα) ποσταρετο νομίζω πως αν δεν μπορω να κανω κάτι εγω θα το κάνει κάποιος άλλος ...
επειδη εγω δεν το εχω διαβάσει ακόμη το κατεβατο δεν μπορω να εκφραστώ περαιτέρω...
eliasps έγραψε: Dimitrios.gr έγραψε:η acta δεν είναι η αρχή αλλά το αποτέλεσμα των όσων συμβαίνουν

eliasps έγραψε:
Ουσιαστικά αυτό ακριβώς λέω και εγώ.
Δηλαδή αν μποικοτάρεις εταιρίες που στηρίζουν το ACTA και με την ψήφο σου να μην υποστηρίξεις βουλευτές που και αυτοί υποστηρίζουν το ACTA, χτυπάς το πρόβλημα στη ρίζα του.
Και για οποιοδήποτε θέμα θα το σκεφτούν πολύ καλύτερα πριν το περάσουν έτσι αυθαίρετα, χωρίς να υπολογίζουν τη γνώμη του λαού. Το ίδιο πράγμα λέμε.

Η ουσία; Πιο στοχευμένες και αποτελεσματικές αντιδράσεις.

όπως είπα και παραπάνω η ακτα δεν είναι τπτ παραπάνω απο τετελεσμένα γεγονότα τύπου Παπαδήμου (μια σκέψη)
Ισχυρότατη είναι η δημοκρατία εκείνη όπου στους μεν πονηρούς δεν επιτρέπεται να κυβερνούν , στους δε καλούς δεν επιτρέπεται να μην κυβερνούν Π.Μ.