Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2012, 19:49
από akounadis
Ντίνος Χριστιανόπουλος

Η ιστορία μας δείχνει και μας επαναλαμβάνει συνέχεια πως είναι στην φύση των ανθρώπων να προγραμματίζουν καταστάσεις
και δρώμενα στο απώτερο μέλλον.
Οι άνθρωποι ψάχνουν, ανησυχούν, διερωτώνται και πριν λάβουν τις απαντήσεις υλοποιούν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Η ιστορία μέχρι σήμερα δείχνει αδύναμη στο να διδάξει ηθικά και μάλιστα περισσότερο παραδειγματικά τον άνθρωπο.
Μπορούμε και ξεχωρίζουμε το καλό απ το κακό αλλά το πρέπει απ την ελευθερία όχι.
Πχ εμείς ως έθνος στην πλειοψηφία μας νιώθουμε πολλές φορές ελεύθεροι όταν παρκάρουμε όπου μας "καπνίσει" και ας εμποδίζουμε τα
αναπηρικά αμαξίδια να έχουν πρόσβαση στο πεζοδρόμιο (άλλωστε έχουν ρόδες και δεν είναι πεζοί χαχαχαχαχα!!)
Ενώ οι φίλοι μας οι Άγγλοι με τις περίπου 13.500 κάμερες στην πρωτεύουσα τους, ελέγχουν την ελευθερία του ανθρώπου και τιμωρούν όποιον την παραβιάσει, έτσι ελεύθερα ο κάθε ανάπηρος μπορεί να διασχίσει τα πεζοδρόμια. Διακρίνεται κάποια διαφορά.... χαχαχαχαχαχαχ !!!!
Η ιστορία είναι αδύναμη είπαμε. Έτσι έχουμε κατορθώσει να παρεμβαίνουμε σ αυτήν και αντί να μας μαθαίνει και να μας τιμωρεί την μαθαίνουμε εμείς όπως μας
συμφέρει, μας εξυπηρετεί. Ναι, εξ "υπηρετεί"!!!
Όμορφη λέξη. Κάποιες φορές κρύβει μέσα της το μαστίγιο που καταλήγει σε πλάτες σκυμμένες πάνω σε γαλέρα και άλλες φορές χρώματα πάνω σε χαρτί, με φατσούλες απ το παρελθόν, που ονομάσαμε ηγέτες ξεχνώντας πως ήταν διορισμένοι. (χαρτονομίσματα, αρκετά απ αυτά με ιριδίζουσες αποχρώσεις)
Φίλοι μου καλοί μου φίλοι... εξυπηρετούνται μεγάλα συμφέροντα. Όλα για το χρήμα (ωραία δεν είναι?).
Έχω φτάσει σε σημείο να γνωρίζω περισσότερα για το κακό παρά για το καλό. Θα ξεχάσω και τις πιο όμορφες στιγμές που έζησα.
Ακόμα και αυτό δεν θέλουν.????? ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ λόγω του copyright.

Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, την μίζερη μου φύση.
Από την άλλη σκέφτομαι πως αν ήταν όλα τέλεια πάλι θα βαριόμουνα.
Τελικά πιστεύω και μακάρι να κάνω μεγάλο λάθος γι αυτήν την πίστη μου και μακάρι να αλλαξοπιστήσω πως μόνο ένα πράγμα μας μένει ζωντανό.
Νόμος της φύσης που υποκλίνονται όλοι οι θεοί του κόσμου. Αντίδραση - Εναντίον.
Ότι και να γίνεται κάποιοι κάπου θα υπάρχουν ΕΝΑΝΤΙΑ σ αυτούς που θέλουν να υποδουλώσουν την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την αλληλοεκτίμηση, την ειλικρίνεια... την ύπαρξή μας.

ΥΓ
Ντίνος Χριστιανόπουλος.
Όχι πως έχω κάτι μαζί του αλλά μου την σπάει μετά από 21 χρόνια να ακούω κάτι λες και ειπώθηκε πριν 5 λεπτά.
Μερικές φορές φοβάμαι να ακουμπήσω την πλάτη μου στην αναπαυτική πολυθρόνα μου. Κάπου στο ύψος του σβέρκου υπάρχει ένα αγκάθι...