Δημοσιεύτηκε: 29 Φεβ 2012, 17:40
Dimitrios.gr έγραψε:....eliasps έγραψε:
Αν εννοείς εμένα προσωπικά και δεν μιλάς γενικά, δεν γνωρίζω πολλά αλλά άμα ενδιαφέρεσαι να μάθεις, μπορώ να ψάξω και να στα στείλω.
Επειδή δεν κατάλαβα εάν διαφωνείς και που, με αυτά που λέω, να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα είναι περισσότερο φιλοσοφικό από ότι πρακτικό.
Εσύ ή ο καθένας μας μέχρι που είσαι ικανός να φτάσεις για να αντιμετωπίσεις το ACTA; Θα αρκεστείς σε μία online υπογραφή, μία συζήτηση στο φόρουμ ή την ενημέρωση του κόσμου με κάποιον τρόπο; Ή είσαι διατεθιμένος να το πας ακόμα πιό πέρα;
εαν γνωρίζεις κάτι απο αυτα που λες (για τις εταιρείες και τα προϊόντα) ποσταρετο νομίζω πως αν δεν μπορω να κανω κάτι εγω θα το κάνει κάποιος άλλος ...
επειδη εγω δεν το εχω διαβάσει ακόμη το κατεβατο δεν μπορω να εκφραστώ περαιτέρω...
Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι πως η χ, ψ εταιρεία ή ο χ, ψ βουλευτής είναι υπέρ ή κατά ?
Από αυτό που θα ποστάρει κάποιος άλλος ?
Το "κατεβατό" πολλοί λίγοι το διαβάζουν (εδώ υπουργοί και βολευτάδες δεν διάβαζαν τι ψήφισαν), αλλά παρόλα αυτά κρίνουν από αυτά τα λίγα που θα διαβάσουν ή από αυτά που θα τους πουν αυτοί που "ξέρουν" καλύτερα.
Στην εποχή μας έχουμε πληθωρισμό πληροφορίας (αν υπάρχει τέτοιος όρος και αν το έχω γράψει και σωστά) και δυστηχώς δεν μπορούμε να φιλτράρουμε πάντα τον καταιγισμό πληροφορίας.
Τα παραπάνω χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν (πλην βολευτών και υπουργών).