Δημοσιεύτηκε: 14 Δεκ 2008, 10:05
από chazisop
Πάντως εγώ τώρα έχω ήχο από πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα στην 8.10 , απ' όσο ξέρω και έχω διαβάσει στο φόρουμ και αλλού αυτό οφείλεται στο ότι τώρα πια υπάρχει το pulseaudio ως front-end για alsa...

Πάντως για οικιακή χρήση πιστεύω πως πρέπει να έχουμε τη τελευταία μη beta έκδοση ειδικά όταν έχουμε bug fixes που έχουν σχέση με το πόσο ασφαλές στις επιθέσεις είναι το σύστημα μας .. πιο πιθανό είναι να πέσει κάποιος σε κάποιο bug (άθελα ή ηθελημένα) από το να έχει προβλήματα με ασυμβατότητες ... Βέβαια όταν πάμε στο επαγγελματικό μέρος και θέλουμε όσο περισσότερο uptime θέλουμε , τότε προφανώς προτιμάμε τη "στιβαρή" LTS.

Τώρα αν δεν υπάρχουν διορθώσεις bugs είναι πόσο σε "καίει" να έχεις τα νέα features .. πχ εγώ ήθελα οπωςδήποτε να έχω ήχο από 2 εφαρμογές ταυτόχρονα γιατί τυχαίνει ενώ ακούω μουσική να θέλω να δω ένα βίντεο στο youtube χωρίς να χρειάζεται να κλείσω το πρόγραμμα αναπαραγωγής και να το ξανανοίξω...

Ενδιαφέρον έχει ότι τα ίδια ισχύουν και στις νέες τεχνολογίες ... πχ μια επιχείρηση θα είναι πιο διστακτική στο να προτιμήσει π.χ. SSD δίσκους από έναν χρήστη ... αλλά καλό είναι και ο απλός χρήστης να ακολουθεί μια απλουστευμένη μορφή της ανάλυσης που κάνουν οι επιχειρήσεις .. πχ .. γιατί το χρειάζομαι αυτό ? τι παραπάνω μου προσφέρει από αυτό που τώρα έχω ? Αξίζει το επιπλέον κόστος?Υπάρχει μια σταθερή βάση support ή θα βρεθώ ξεκρέμαστος ? κ.ο.κ.