Δημοσιεύτηκε: 09 Μαρ 2012, 07:11
max mortimer47 έγραψε:Όχι δεν θα πάω αλλα γιατί ρωτάς?Εννοείς ότι εκεί μέσα γνωρίζεις καλύτερα τους ανθρώπους μια και υποθετικά εκεί μέσα όλοι οι φαντάροι είναι ίσοι?
Βασικα εκει μεσα θα συναντήσεις ολων των ειδων τους χαρακτηρες και δεν θα μπορεσεις να τους αποφυγεις αν δεν σ αρεσουν
max mortimer47 έγραψε:
Όσο για τις ευκαιρίες,ναι,μπορεί όλοι να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες αλλα υπό διαφορετικές συνθήκες.Όλοι έχουν ευκαιρία να γράψουν πανελλήνιες για παράδειγμα,δεν σημαίνει ότι όλοι όμως έχουν την ίδια παιδεία.θα ήθελα να σου δώσω ένα καλύτερο παράδειγμα αλλα δεν μου έρχεται κάτι.....τελοσπάντων,κατάλαβες τι θέλω να πω......
Κοιταξε δεν ξερω τι εννοεις με την λέξη "παιδεια" οχι επειδη δεν την γνωριζω αλλα επειδη ο καθενας απο οσο εχω καταλαβει την χρησιμοποιει διαφορετικα... Παλιοτερα ακουγα καποιους να λένε για παιδείες στην θεωρια ενω ηταν μίζεροι και καρμίρηδες στη πραξη... δηλαδη σε τι ειχαν παιδεια αυτοι???? Στο να διαβάζουν και να λένε σοφιστείες με σκοπο να εντυπωσιάσουν? Αυτα ειναι για γέλια... Αν εννοεις τους τροπους ενος ανθρωπου περα απο την παιδεια αυτο ειναι και θεμα χαρακτηρα. Φυσικα οσο εξασκει καποιος την καλλιεργεια του τοσο το καλυτερο !!!! Οχι για να βγει και να κανει επιδειξη αυτα τα βλεπεις και γελας ... αλλα για να μπορεσει να φτάσει το μυαλο του σε ενα επιπεδο ωστε να κερδισει πραγματα..... μια καλη οικογενεια.... μια ωραια + καλη κοπελα.... μια καλη δουλεια.... καλους φιλους.... καλους εχθρους