Δημοσιεύτηκε: 09 Μαρ 2012, 15:45
Λοιπον παιδια... τις προαλλες μιλουσα με εναν φιλο μου Ινδο στην Ολλανδια... 2000 ευρω πρωτος μισθος για software engineering ... ολα μαζι τα εξοδα σπιτια - νερα - τηλεφωνα - φαγητα - εξοδοι αντε να σου πανε 1500.... σου μενει και μια 500αρα στην τσέπη. Οποτε σηκωνεσαι και φευγεις και δεν πληρωνεις εδω μεσα ουτε μνημονια ουτε τιποτα.... διακοπτεις και το ρευμα στο σπιτι σου και παπαλα. Ολοι αυτοι χωρις εμας ειναι ενα τιποτα απλα δεν εχουμε καταλαβει την δυναμη μας.
Οποιος θέλει μπορει να μπει και στο webchat.freenode.net αν δεν εχει Xchat ειναι web application για το chat... και ειναι ο ιδιος σερβερ στον οποιον βρισκεται και το ρουμ του ubuntu-gr . Εκει εχω φτιαξει ενα δικο μου ρουμ στο οποιο έχω μαζεψει (οχι πολλους - πολλες βεβαια ακομα) τυπους και τυπισσες απο πολλες χωρες .... και μιλαμε που και που το ρουμακι λεγεται ##GreekPlace (ελπιζω να μην θεωρειται σπαμ) αν σβηστει μπορει οποιος θελει να μπει να με ρωτησει και με πμ.
Οποιος θέλει μπορει να μπει και στο webchat.freenode.net αν δεν εχει Xchat ειναι web application για το chat... και ειναι ο ιδιος σερβερ στον οποιον βρισκεται και το ρουμ του ubuntu-gr . Εκει εχω φτιαξει ενα δικο μου ρουμ στο οποιο έχω μαζεψει (οχι πολλους - πολλες βεβαια ακομα) τυπους και τυπισσες απο πολλες χωρες .... και μιλαμε που και που το ρουμακι λεγεται ##GreekPlace (ελπιζω να μην θεωρειται σπαμ) αν σβηστει μπορει οποιος θελει να μπει να με ρωτησει και με πμ.