Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2012, 20:15
Star_Light έγραψε:Ολα καλα θα πανε παιδια... θέληση να υπάρχει. Στριφογυριστείτε και μην χάνετε καθολου την ενεργεια σας
σε απαισιοδοξες σκεψεις. Αυτο εχω να προτεινω προς το παρον.Δεν ειστε οι μοναδικοι που χάσατε τις δουλειες σας
ουτε επειδη κάποιος ειναι 18 χρονων σημαίνει πως δεν έχει νιωσει τι γινεται γυρω του. Ολοι είναι σε αυτη την δυσκολια
συμμετέχοντες.
p.s Αν και ειμαι σιγουρος πως παρα την γκρινια που γενικα ειναι χαρακτηριστικο μας σαν λαος.... κανεις δεν καθεται!!!! Ολοι το ψαχνουν... για αυτο αμα κοπει λιγακι και η μουρμουρα θα ειναι καλυτερο
Δεν διαφωνώ για την ενέργεια και τις αιδιόδοξες σκέψεις, ίσα ίσα, αλλά τα γεγονότα μιλάνε.
Επίσης δεν είπα ότι όσοι είναι μικροί δεν έχουν βιώσει το πρόβλημα, είπα ότι ίσως να μην το βιώνουν όσο έντονα το ζουν κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Το ότι κάποιος έχασε τη δουλειά του είναι μεγάλο πρόβλημα και έχει δικαίωμα για μουρμούρα. Και το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι που περνάνε τα ίδια ή και χειρότερα δεν είναι λόγος να νιώσει καλύτερα.
Ο λαός ναι, ψάχνεται και δεν κάθεται, αλλά είναι γεγονός ότι όλοι θα διαλέξουν την πιο απλή λύση.
Και πάλι συμφωνώ ότι όλοι είναι συμμετέχοντες σε αυτή τη δυσκολία όπως είπες, αλλά αυτό δεν τους βάζει όλους στην ίδια κατηγορία. Δεν θα συγκρίνω εγώ τον εαυτό μου που είμαι 22 χρονών και μου κόψαν 10 ευρώ από την καφετέρεια που δουλεύω και αντί για 35 παίρνω 25, με αυτόν που είναι 45 χρονών και απολύθηκε από τη δουλειά του, έχει 2 παιδιά και γυναίκα με ημιαπασχόληση. Και οι 2 συμμετέχουμε στη δυσκολία, αλλά η δυσκολία έχει βαθμίδες.
Ακούω από τα ΜΜΕ συνέχεια για τους νέους που δεν βρίσκουν δουλειά και μένουν άνεργοι ή πάνε στο εξωτερικό. Θεωρώ μεγαλύτερο πρόβλημα από την ανεργία στους νέους, την ανεργία στους οικογενειάρχες που έχουν και άλλα άτομα να συντηρήσουν πέρα από τον εαυτό τους και πολύ πιο απαιτητικές ανάγκες από έναν νέο.